ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ξέρει πως να είναι ένας καλός πατέρας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ξέρει πως να είναι ένας καλός πατέρας

O πρίγκιπας Ουίλιαμ ομολογεί ότι υπήρξαν στιγμές που πάλεψε με τον νέο του ρόλο ως σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον και πατέρας δύο γαλαζοαίματων, ενός "πειραχτηριού" που το λένε Τζορτζ και της μικρής αδελφής του Σάρλοτ. 

Ο 34χρονος διάδοχος του θρόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο έδωσε μια από τις πιο ανθρώπινες και αποκαλυπτικές συνεντέυξεις του στο Talk Vietnam του τηλεοπτικού σταθμού VTV-TV στο Ανόι την Πέμπτη, όπου και βρέθηκε για το τρίτο διεθνές συνέδριο για το Παράνομο Εμπόριο Άγριων Ζώων. Εκεί ομολόγησε ότι δεν ξέρει πως να είναι ένας καλός πατέρας αλλά το μαθαίνει, μέρα με τη μέρα.

Ο πατέρας του Τζορτζ, 3, και της Σάρλοτ, 1, μίλησε για τις ωραίες και τις δύσκολες στιγμές του να είσαι γονιός. "Ήταν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Νιώθω τυχερός που έχω την υποστήριξη και βοήθεια της Κάθριν" σχολίασε για τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον. "Είναι μια υπέροχη μητέρα και μια εξαιρετική σύζυγος".

Αλλά έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Η αλλαγή από την εργένικη, ανεξάρτητη ζωή σε μια ζωή που απαιτεί από σένα να είσαι πλέον σύντροφος και πατέρας είναι μεγάλη. Λατρεύω τα παιδιά μου και έχω μάθει πολλά τόσο για μένα όσο και για το τι σημαίνει η οικογένεια όντας πλέον ο ίδιος γονιός" ανέφερε.

Στο παρελθόν, το 2013, ο Ουίλιαμ είχε μιλήσει στο CNN για τον γιο του Τζορτζ. "Είναι φασαριόζος" είχε πει ενώ στην τελευταία του συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ρόλο του ως πατέρας μια μικρής πριγκίπισσας. "Το να μεγαλώνεις τη Σάρλοτ είναι διαφορετικό, λαμβάνοντας υπόψιν πως εγώ ποτέ δεν είχα μια αδερφή, οπότε το να έχεις κόρη έχει πολύ διαφορετική δυναμική. Οπότε μαθαίνω ταυτόχρονα πώς είναι να έχεις κόρη και ένα κορίτσι στην οικογένεια".

"Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που ζουν με ένα σωρό πράγματα που δεν χρειάζονται πραγματικά. Ο υλισμός είναι μεγάλη παγίδα" είπε καταδικάζοντας τον υλισμό ενώ νιώθει πιο υπεύθυνος για όλα όσα κληροδοτεί στις επόμενες γενιές. "Όταν έχεις κάτι ή κάποιον στη ζωή σου να του παραδώσεις το μέλλον, το μυαλό εστιάζει πιο πολύ σε αυτό που θα αφήσεις πίσω σου" ανέφερε.

william

ΔΗΜΟΦΙΛΗ