ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Tζένιφερ Άνιστον ακατάλληλη για ανηλίκους; Ξεστόμισε τη λέξη «sex toys» μπροστά σε παιδιά

Η Tζένιφερ Άνιστον ακατάλληλη για ανηλίκους; Ξεστόμισε τη λέξη «sex toys» μπροστά σε παιδιά

Υπερβολή ή δίκαιη οργή; Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους μετά την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση σε talk show του BBC όπου αναφέρθηκε σε "ερωτικά βοηθήματα".

H ελληνικής καταγωγής ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή One Man Show του BBC μαζί με τους σκηνοθέτες της νέας ταινίας της, Office Christmas Party, Γουίλ Σπεκ και Τζος Γκόρντον. Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τους η παρουσιάστρια της εκπομπής Άλεξ Τζόουνς θέλησε να μάθει πως είναι να συνεργάζεσαι με την Άνιστον.

"Πώς είναι η Τζένιφερ στη συνεργασία; Είναι η Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια ή η Χούλια από τα Αφεντικά για Σκότωμα;", ρώτησε αναφερόμενη στον ρόλο που έκανε την 47χρονη σταρ διάσημη αλλά και το πιο τολμηρό κινηματογραφικό alter ego της, την σεξομανή Χούλια.

"Είναι και τα δύο" απάντησε ο Τζος Γκόρντον. "Εννοώ είναι γλυκιά και απίστευτη αλλά είναι πάντα το αφεντικό, με την καλή έννοια, με έναν θετικό τρόπο". Σε εκείνο το σημείο η Άνιστον έκανε μια παρέμβαση μικρή που την πληρώνει ακριβά στο Twitter. Κάνοντας χιούμορ είπε: "Ακριβώς, απλά δεν έχω τα sex toys".

Ωστόσο η Άνιστον δεν έπρεπε να ξεστομίσει αυτές τις λέξεις για δύο λόγους. Και στο ακροατήριο της εκπομπής στα γυρίσματα ήταν παιδιά με ειδικές ανάγκες που γιόρταζαν την επιτυχία του Children In Need-The Rickshaw Challenge 2016 αλλά και η εκπομπή μεταδίδεται δύο ώρες πριν από την ώρα που επιτρέπεται τολμηρή γλώσα στην τηλεόραση της Βρετανίας.

600x300 Jennifer Aniston Tweet 5

Το Τwitter εξοργίστηκε με την Τζένιφερ Άνιστον που από μια γκάφα έγινε ξανά η λάθος διάσημη στη λάθος εκπομπή.

600x300 Jennifer Aniston Tweet 4

Βέβαια η εμφάνιση της Άνιστον δεν άφησε μόνο κακές εντυπώσεις. Μέρος του Twitter την αποθέωσε για το χιούμορ αλλά και την νιότη που μοιάζει να μην την εγκαταλείπει, πάνω κάτω όπως συμβαίνει και με το χιούμορ της. "Γερνάει ποτέ;" αναρωτήθηκαν οι χρήστες. Δείτε το video, αποφασίστε μόνοι.

Η Άνιστον ξεστομίζει το απαγορευμένο στο 1.5 λεπτό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ