ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Κόρντεν: τα 10 πιο αστεία Carpool Karaoke του νέου παρουσιαστή των Grammys

Τζέιμς Κόρντεν: τα 10 πιο αστεία Carpool Karaoke του νέου παρουσιαστή των Grammys

Τα μουσικά βραβεία Grammy ανακοίνωσαν τον οικοδεσπότη τους και όλοι χαμογέλασαν. Ο Τζέιμς Κόρντεν θα είναι ο οικοδεσπότης των βραβείων για το 2017, όπως ανακοινώθηκε από το CBS και κάπως έτσι ο βραβευμένος με Tony ηθοποιός περνάει από το τηλεοπτικό τοκ σόου που τον ανέδειξε (ναι, αυτό που τραγουδάει με τους καλεσμένους τους ενώ οδηγεί) στην πιο σημαντική σκηνή της μουσικής βιομηχανίας των ΗΠΑ.

"Χάρη στο Carpool Karaoke έχουμε απολαύσει όλοι απίστευτες διαδρομές με τον Τζέιμς και η Ακαδημία της Δισκογραφίας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που καλωσορίζει το πάθος και τον ενθουσιασμό του για τη μουσική, τόσο ως διασκεδαστή όσο και ως θαυμαστή στη σκηνή των Grammy στις 12 Φεβρουαρίου του 2017" δήλωσε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Νιλ Πόρτνοου.

Από την πλευρά του, ο αστείος και ευφυής Κόρντεν δήλωσε ότι "είναι τιμή που θα είμαι ο οικοδεσπότης των επόμενων Grammy. Είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο μουσικό σόου και νιώθω απίστευτα τυχερός που θα αποτελέσω μέρος αυτής της απίστευτης βραδιάς".

Χαιρετώντας την επιλογή των Grammy αυτά είναι τα δέκα πιο απίθανα αστεία Carpool Karaoke που είδαμε ποτέ.

Με τον Στίβι Γουόντερ

Με την Adele

Με τη Μισέλ Ομπάμα

Με την Τζένιφερ Λόπεζ

Με τη Sia

Με την Lady Gaga

Mε τη Μαράϊα Κάρεϊ

Με τη Σελένα Γκόμεζ

Με τους Red Hot Chili Peppers

Mε τον Έλτον Τζον

Τα 59α ετήσια βραβεία Grammy θα μεταδοθούν ζωντανά από το Staples Center Ε.Α. την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου και οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ