ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Miss Piggy έσωσε τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ από πέσιμο

Η Miss Piggy έσωσε τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ από πέσιμο

Θα μπορούσε να ήταν ένα ατύχημα που θα του κόστιζε πολλά, όμως την τελευταία στιγμή το πιο αθυρόστομο Μuppet όλων έγινε φύλακας-άγγελος ενός θρύλου. Η Μιss Piggy έσωσε τον τραγουδιστή Τόνι Μπένετ, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πέσει από ένα άρμα στην ετήσια παρέλαση του Μacy's για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ο θρυλικός ερωτικός τραγουδιστής και η διάσημη σταρ των Μuppets είχαν μόλις ολοκληρώσει το ντουέτο τους στο τραγούδι "Santa Claus is Coming to Town" όταν το άρμα στο οποίο ήταν ανεβασμένοι άρχισε να κινείται ξαφνικά με αποτέλεσμα ο 90χρονος τραγουδιστής να χάσει την ισορροπία του.

Ο Μπένετ λίγο πριν πέσει πιάστηκε με το αριστερό του χέρι από ένα παιχνίδι, ενώ το δεξί του χέρι το άρπαξε η Miss Piggy και τον συγκράτησε λίγο πριν πέσει από το άρμα.

Ο Ματ Λόουερ, που παρουσίαζε το σόου, για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου NBC, αν και βρισκόταν κοντά στο περιστατικό, δεν κατάλαβε τίποτα και είπε προσπερνώντας:

Θέλω να πω ότι ο Τόνι Μπένετ όχι μόνο γιορτάζει φέτος την 90η Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά ο θρυλικός τραγουδιστής γιορτάζει επίσης τα 90α γενέθλια του φέτος με μία δίωρη σπέσιαλ εκπομπή που θα προβληθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου από το NBC".

Η ΜP φρόντισε να πάνε όλα όπως πρέπει και ο Μπένετ την ευχαριστεί για όλα. Σε άλλα νέα της ντίβας των Muppets η Miss Piggy βγάζει στην αγορά τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ. "Πρόκειται για τον καρπό μιας αγαστής συνεργασίας μεταξύ εμού και της προέδρου και CEO της Kate Spade New York, Deborah Lloyd. Η προσωπικότητά μου λάμπει μέσα από αποχρώσεις του ροζ, πολλά στρας, και χαρακτηριστικές ατάκες μου όπως Who, moi?" είπε η σταρ ανακοινώνοντας την Disney Miss Piggy Collection.

miss2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ