ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη χαράκωσε τον Εντ Σίραν κατά λάθος

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη χαράκωσε τον Εντ Σίραν κατά λάθος

Θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος από αυτούς που σατιρικές ιστοσελίδες επινοούν για να μας διασκεδάσουν. Δεν είναι. Σύμφωνα με τα βρετανικά media η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ τραυμάτισε κατά λάθος στο πρόσωπο τον Eντ Σίραν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο κάστρο του Γουίντσορ, την κατοικία του πατέρα της και δούκα της Υόρκης, Άντριου.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Βρετανός καλλιτέχνης Τζέιμς Μπλαντ αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να χριστεί ιππότης από την Βεατρίκη. Εκείνη, πρόθυμη να αποδείξει τη γαλαζοαίματη καταγωγή της, πήρε τότε ένα τελετουργικό σπαθί και στην προσπάθεια της να χειροτονήσει τον Μπλαντ χαράκωσε τον Σίραν.

"Η λεπίδα τον έκοψε στο πρόσωπο (σ.σ. τον Sheeran), μερικά μόνο εκατοστά από το δεξί του μάτι" έγραψε η The Sun.

Μερικοί καλεσμένοι είπαν ότι ο τραυματισμός θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος αλλά ο Σίραν κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους παρευρισκομένους" σημειώνει. Ήρεμος, μεταφέρθηκε σε κοντική κλινική για να του κάνουν ράμματα στο πρόσωπο και έτσι ο 25χρονος βραβευμένος με Γκράμι καλλιτέχνης θα φέρει για πάντα το σημάδι της Bεατρίκης επάνω του.

SHEERAN

H φωτογραφία του Σίραν από το Twitter του συναδέλφου του Άντι Πάτερσον δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης αυτής της βασιλικής γκάφας που δεν μοιάζει να εκπλήσει πολλούς. Άλλωστε η Βεατρίκη, κόρη της Σάρα Φέργκιουσον, είναι μια πριγκίπισσα με παράδοση στα απρόοπτα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ