ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Kάνιε Ουέστ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Lady Gaga στο πλευρό του

Ο Kάνιε Ουέστ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Lady Gaga στο πλευρό του

Εννέα μέρες μετά την πολύ δημόσια κατάρρευσή του ο μουσικός, επιχειρηματίας, σχεδιαστής μόδας και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Ουέστ επέστρεψε σπίτι του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σύζυγος του Κιμ Καρντάσιαν τον συνόδεψε με άκρα μυστικότητα σπίτι τους όπου και θα ακολουθήσει κατ' οίκον θεραπεία από τον προσωπικό του γιατρό Dr. Michael Farzam.

Ο Κάνιε Ουέστ νοσηλεύτηκε στο UCLA Medical Centre όπου και έμεινε για περισσότερο από μια εβδομάδα μετά από το "ψυχωσικό επεισόδιο" αναφέρει το ΤΜΖ.

Όλα ξεκίνησαν στις 21 Νοεμβρίου όταν ο καλλιτέχνης διέκοψε συναυλία του έχοντας επιτεθεί φραστικά στη Beyoncé, τον σύζυγο της Jay Z αλλά και τη Χίλαρι Κλίντον.

Έκτοτε όλοι προσπαθούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για το "ψυχωσικό επεισόδιο" του Ουέστ με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η κατάσταση του χειροτέρεψε λόγω της επετείου θανάτου της μητέρας του.

Έχοντας ακολουθήσει αγωγή και θεραπευτική υποστήριξη στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες λοιπόν ο Ουέστ επιστρέφει στο σπίτι του. Μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες για την κατάσταση του με τα περισσότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Ουέστ διαγνώστηκε με συμπτώματα "προσωρινής ψύχωσης λόγω έλλειψης ύπνου και αφυδάτωσης".

2016 11 30T222125Z 1313587914 RC1B020EE760 RTRMADP 3 FASHION VICTORIASSECRET

Η Κένταλ Τζένερ, σε δηλώσεις της στα πλαίσια του Victoria's Secret Fashion Show όπου συμμετείχε στο Παρίσι, μίλησε στους δημοσιογράφους για τον σύζυγο της αδελφής της.

Φυσικά και θα γίνει καλά. Όλοι είναι καλά. Όλοι είναι μια χαρά, απλώς προσεύχονται" είπε η Τζένερ και μετά παραδόθηκε στις γεύσεις.

H Lady Gaga στο πλευρό του

https://www.instagram.com/p/p

Πριν την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο σόου του Παρισιού, η Mητέρα των Τεράτων βρέθηκε δημόσια στο πλευρό του καλλιτέχνη αμέσως μετά την εισαγωγή του στην κλινική. Μετά τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας του Κάνιε Ουέστ η Lady Gaga έδειξε τη συμπαράσταση της στο πρόσωπο του.

Δεν έχει πλάκα να αστειεύεσαι με την πιθανή ή όχι ψυχική ασθένεια κάποιου. Είναι μια ευαίσθητη χορδή για πολλούς" έγραψε στο Twitter της. "Αν και δεν συμφωνώ με ό,τι κάνει, ελπίζω το κοινό να δείχνει συμπόνια και [αγάπη] γιατον @kanyewest και κάθε άλλο. Αγάπη. Αγώνας " σχολίασε για να καταλήξει απευθυνόμενη στον συνάδελφο της: "@kanyewest σε στηρίζω & σε αγαπώ αδελφέ μου, αναγνωρίζω τη γενναιότητα και το θάρρος σου να σταματήσεις αυτή την περιοδεία και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Είσαι ένας μεγάλος καλλιτέχνης".

gaga tweet

ΔΗΜΟΦΙΛΗ