ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

It's a boy! Άστον Κούτσερ & Μίλα Κούνις γονείς για δεύτερη φορά

It's a boy! Άστον Κούτσερ & Μίλα Κούνις γονείς για δεύτερη φορά

Η 33χρονη Μίλα Κούνις και ο 38χρονος Άστον Κούτσερ ανακοίνωσαν μέσω εκπροσώπου τους στο Vanity Fair ότι απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι, την Τετάρτη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα E! News, το ζευγάρι (εύλογα) δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το όνομα του νεογέννητου.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί των δύο ηθοποιών που συναντήθηκαν στα πλατό της sitcom "Τhat 70's Show" (διάβασα σε ελληνική ιστοσελίδα ότι το κωμικό show είναι "σαχλοκωμωδία", ούτε καν) και έχουν ήδη ένα κοριτσάκι δύο ετών, την Γουάιατ.

Οι Κούνις και Κούτσερ αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2014 έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του Κούτσερ (υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Ντέμι Μουρ από το 2005 ως το 2011) και ο πρώτος της Κούνις (η Ουκρανή Κούνις είχε πολλά χρόνια σχέση με τον Μακόλεϊ Κάλκιν του "Μόνος στο Σπίτι").

Η νέα άφιξη στην οικογένεια δεν πρόκειται να αλλάξει στο ελάχιστο τους κανόνες στην διαπαιδαγώγηση που έχουν συμφωνήσει οι σύντροφοι. Σε συνέντευξη της η Κούνις είπε ότι μπορεί η ίδια και ο σύζυγος της να έχουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, δεν πρόκειται όμως ποτέ να αφήσει τα παιδιά τους να νιώσουν "πλούσια".

ashton kutcher mila kunis baby girl

"Τα παιδιά μας είναι φτωχά. Πολύ φτωχά"

Με τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα να είναι το χειρότερο τους, η Κούνις και ο Κούτσερ θα κάνουν ότι μπορούν για να μην εξελιχθούν σε "μαλ%#ες". "Εχει να κάνει με το τι μαθαίνεις στα παιδιά από μικρά. Εμείς θα τους λέμε ότι 'η μαμά και ο μπαμπάς είναι πλούσιοι αλλά εσείς είστε φτωχά, πολύ φτωχά. Δεν έχετε τίποτα'" είπε με χιουμοριστική διάθεση στην εκπομπή.

Είναι σημαντικό για εμάς γιατί και οι δύο γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε φτωχές οικογένειες και είμαστε αυτοδημιούργητοι. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε καλά τι αξία έχει ακόμη και ένα δολάριο. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε" συμπλήρωσε.

"Όταν ήρθα με την οικογένειά μου στην Αμερική, δεν είχαμε λεφτά. Ήμουν φτωχή" είχε πει η Κούνις σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στη σημασία που έχει να γνωρίζει από που έρχεσαι και που μπορείς να οδηγήσεις τη ζωή σου.

Από την πλευρά του ο απίθανος κύριος Κούτσερ εξακολουθεί να παλεύει για τον περιορισμό του εμπορίου ανθρώπων όταν δεν τραγουδάει για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτό του πατέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ