ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο Αθηνάς - Αλβάρο σπάει τη σιωπή της

H «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο Αθηνάς - Αλβάρο σπάει τη σιωπή της
Instagram

Το όνομά της γράφτηκε χιλιάδες φορές στα ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Η Pilar Lucrecia Cordon είναι η γυναίκα με την οποία ο Αλβάρο Νέτο πρόδωσε την τελευταία Ωνάση; Τι απαντά η ίδια στα δημοσιεύματα που της χρεώνουν ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου σε ένα διαζύγιο πολλών εκατομμυρίων.

Η Pilar Lucrecia Cordon μίλησε στο ισπανικό ABC για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, καθώς είναι επαγγελματίας αναβάτης. Ο δημοσιογράφος – όπως ήταν αναμενόμενο – την ρώτησε για τις φήμες και η όμορφη Pilar έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου. Με τον Αλβάρο δεν είχα καμία προσωπική επαγγελματική ή φιλική επαφή. Φίλη μου ήταν η Αθηνά.

Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε ότι όταν είδε το όνομά της να πρωταγωνιστεί στα μέσα έσπευσε να πάρει τηλέφωνο την Αθηνά Ωνάση και να της εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα:

«Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς με τον Αλβάρο, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα ότι αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολούθησε να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως κι εγώ είχα έρθει σε δύσκολη θέση».

Οι φήμες, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, είχαν άμεσες συνέπειες στην προσωπική της ζωή:

«Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε. Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να εγκαταλείψουμε για κάποιο χρονικό διάστημα της σχέση μας, μέχρι να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας», είπε και πρόσθεσε:

Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Η φιλία μου με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Αργότερα, μου ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος ο Αλβάρο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η Αθηνά.

Ποια είναι η Pilar Lucrecia Cordon

Μοιράζεται την ίδια αγάπη για την ιππασία με την Αθηνά Ωνάση και το παρελθόν της είναι το ίδιο σκοτεινό σαν αυτό της Ελληνίδας κληρονόμου.

Κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon που έπεσε θύμα απαγωγής από την τρομοκρατική οργάνωση GRAPO (“Ομάδες Αντιφασιστικής Αντίστασης της 1ης του Οκτώβρη”) το 1995 -για να κηρυχθεί και επίσημα νεκρός 15 χρόνια μετά αν και δεν βρέθηκε ποτέ η σορός του-, η Pilar Lucrecia Cordon ασχολήθηκε με την ιππασία από τα 16 της χρόνια.

publio cordon 644x362

Οι ικανότητες της στην ιππασία την έχουν αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους της χώρας της και ήταν και η μόνη Ισπανίδα που συμμετείχε στο Longines Global Champions Tour στο Μαϊάμι όπου και υποτίθεται οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να ερωτοτροπεί με τον σύζυγο της Ωνάση.

Μια πολύ σοβαρή επαγγελματίας του χώρου για τα ισπανόφωνα media, η Codron, κληρονόμος των επιχειρήσεων υγείας της οικογένειας της αλλά κυρίως αφοσιωμένη στο χόμπι που έκανε επάγγελμα, είναι μόνιμη κάτοικος Βελγίου και το ερωτικό παρελθόν της επιβεβαιώνει την αδυναμία της στους αναβάτες.

Η Pilar Lucrecia Cordon έχει υπάρξει στο παρελθόν σε σχέση με τρεις άντρες της ιππασίας (τους Alberto Honrubia, Rafael Tapias και David Uson) όταν το ξαφνικό τέλος της σχέσης της με τον Honrubia την ανάγκασε να φύγει από τη χώρα της και να βρει τη γαλήνη στους στάβλους του Βελγίου. Εάν είναι η επόμενη γυναίκα στη ζωή του Ντόντα απομένει να επιβεβαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ