ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Guns N' Roses προανήγγειλαν περιοδεία στην Ευρώπη για το 2017

Οι Guns N' Roses προανήγγειλαν περιοδεία στην Ευρώπη για το 2017
twitter / billboard

Περιοδεία στην Ευρώπη, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, με 18 συναυλίες, θα πραγματοποιήσουν οι Guns N'Roses, που επανασυνδέθηκαν έπειτα από 20 χρόνια.

Όπως γράφει το ΑΠΕ, το δημοφιλές συγκρότημα θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή περιοδεία του από το Δουβλίνο στις 27 Μαΐου και θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο Τελ Αβίβ στις 15 Ιουλίου. Στις 7 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Σταντ ντε Φρανς, στο Παρίσι.

Κατόπιν αναμένεται να επιστρέψουν στη Βόρεια Αμερική για μια νέα περιοδεία: 16 εμφανίσεις έχουν προγραμματιστεί στις ΗΠΑ και στον Καναδά έως την 8η Σεπτεμβρίου.

Οι Guns N'Roses ολοκλήρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα μια σειρά συναυλιών στη Νότια Αμερική. Αναμένεται επίσης να πραγματοποιήσουν περιοδεία στις αρχές του έτους στην Ιαπωνία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Αυστραλία, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊλάνδη, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το συγκρότημα είχε διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα την δεκαετία του 1980. Ωστόσο οι αψιμαχίες των δύο βασικών μελών του, του Άξελ Ρόουζ και του Σλας, οδήγησαν στην ρήξη και τη διάλυσή τους το 1993.

Προς τέρψιν των θαυμαστών τους, το συγκρότημα επανασυνδέθηκε τον Απρίλιο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Coachella, στην Καλιφόρνια.

Το άλμπουμ των Guns N'Roses "Appetite for Destruction", που κυκλοφόρησε το 1987, παραμένει o δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ