ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εσείς πόσο προσβλητικό βρίσκετε τo twerking της Madonna;

Εσείς πόσο προσβλητικό βρίσκετε τo twerking της Madonna;

Καλεσμένη, και προφανώς συνοδηγός, βρίσκεται η Madonna στο Carpool Karaoke τους Τζέιμς Κόρντεν, την υπερεπιτυχημένη εκπομπή του κωμικού που έχει διασκεδάσει πολλούς.

Τολμηρή ως είναι η Madonna έκανε twerking κουνώντας τα οπίσθια της στο φακό. Ο Κόρντεν διασκεδάζει, όλοι περιμένουν τι άλλο θα πει στην εκπομπή η 58χρονη βασίλισσα της pop, ωστόσο ο Πιρς Μόργκαν, ο βρετανός δημοσιογράφος που μετά το κόψιμο του από το CNN για τα πολύ κακά νούμερα του επέστρεψε στη Βρετανία ως οικοδεσπότης πρωινής εκπομπής και αρθρογράφος στη Daily Mail (μια εφημερίδα που δίνει μαθήματα σεξισμού και μισαλλοδοξίας) δεν ενθουσιάστηκε.

"To twerking της Madonna με κάνει να νιώθω ναυτία" είπε στον αέρα της τηλεόρασης και μετά (υποδύθηκε;) ότι έκανε εμετό σε κουβά.

"Μια 58χρονη να κάνει twerking;" αναρωτήθηκε εισπράττοντας τις απαντήσεις του στο twitter.

piers

Mπορεί ο Μόργκαν να ενοχλείται από τη Madonna αλλά εμένα με ενοχλεί το γεγονός ότι τρώω κάθε μέρα το πρωϊνό μου βλέποντας την σκ*5οφατσά του" σχολίασε χρήστης στο Twitter και πολύ του υπενθύμισαν ότι η ηλικία δεν απαγορεύει τη διασκέδαση.

"Oι γυναίκες μισούν τις γυναίκες"

MadonnaBillboard

H βασίλισσα της pop μίλησε στο Billboard για πολλά. Μίλησε για την "προδοσία" της από τις γυναίκες που γύρισαν την πλάτη τους στην υποψηφιότητα της Κλίντον. "Φυσικά ήμουν έκπληκτη, απελπισμένη, σοκαρισμένη" λέει για το εκλογικό αποτέλεσμα. "Δεν είχα στην πραγματικότητα μια νύχτα με καλό ύπνο από την ημέρα που αυτός εξελέγη" δήλωσε η 58χρονη τραγουδίστρια, που είχε στηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.

"Οι γυναίκες μισούν τις γυναίκες. Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει. Είναι στην φύση των γυναικών να μην στηρίζουν τις άλλες γυναίκες. Είναι πραγματικά θλιβερό. Οι άνδρες προστατεύουν ο ένας τον άλλον και οι γυναίκες προστατεύουν τους άνδρες τους και τα παιδιά τους. Οι γυναίκες είναι εσωστρεφείς και οι άνδρες πιο εξωστρεφείς" ανέφερε η Μadonna.

"Θα με παντρευτείς ξανά;"

Eπιπλέον η 58χρονη σταρ έβγαλε σε δημοπρασία για καλό σκοπό προσωπικές φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Σον Πεν, αντίτυπα του διαβόητου βιβλίου της "Sex" που εκδόθηκε το 1992 καθώς και έργα τέχνης της Τρέισι Εμίν από την ιδιωτική της συλλογή στο πλαίσιοτου Design Miami.

Kατά τη διάρκεια της βραδιάς η Μαντόνα έκανε πρόταση γάμου σε φιλανθρωπικό γκαλά στον πρώην σύζυγο της Σον Πεν αν και εφόσον ήταν διατεθειμένος να προσφέρει 150.000 δολάρια για κάποια από τα αντικείμενα δημοπρασίας.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στη σκηνή τον Πεν και καθώς έπαιζε το νυφικό βαλς, ο Πεν της πέρασε χειροπέδες, εκείνη σχολίασε χαριτολογώντας "μία από τις πολλές στιγμές του γάμου μας" και στη συνέχεια δήλωσε: "Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί σου". Το ζευγάρι είχε γνωριστεί και παντρευτεί το 1985 αλλά η Madonna κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 1987 για να την αποσύρει και να την υποβάλλει ξανά δύο χρόνια αργότερα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού Raising Malawi της Madonna.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ