ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράιαν Γκόσλινγκ-Έμα Στόουν: το ζευγάρι του La, La, Land στη Λεωφόρο της Δόξας

Ράιαν Γκόσλινγκ-Έμα Στόουν: το ζευγάρι του La, La, Land στη Λεωφόρο της Δόξας
REUTERS/Mario Anzuoni

Ίσως είναι το πιο αξιολάτρευτο ντουέτο της κινηματογραφικής σεζόν, τουλάχιστον αυτό λένε όλοι όσοι έχουν παρασυρθεί από το μιούζικαλ La La Land όπου και συμπρωταγωνιστούν, σίγουρα πάντως οι ηθοποιοί 'Εμα Στόουν και Ράιαν Γκόσλινγκ άφησαν για πάντα πλέον τα σημάδια τους στο Χόλιγουντ. Οι δύο σταρ τιμήθηκαν στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια τελετής αφήνοντας το αποτύπωμα του χεριού και του ποδιού τους πάνω σε τσιμεντένια πλακάκια κοντά στο TLC Chinese Theater.

Οι δύο αστέρες έπαιξαν μαζί σε τρεις ταινίες (έχουν προηγηθεί του La La Land έχουν τα Crazy, Stupid, Love το 2011 και Gangster Squad το 2013) και η τελευταία συμμαχία τους θεωρείται φαβορί για τα προσεχή 'Οσκαρ.

"Εγκαταστάθηκα στο Λος Άντζελες σε ηλικία 15 ετών και σήμερα ήρθα εδώ, και τα χέρια μου ταιριάζουν απόλυτα σε αυτά της Τζέιν Ράσελ, συνεπώς αν ψάχνετε για ντουμπλάρισμα σωσία για τα χέρια της Τζέιν Ράσελ, είμαι ο άνθρωπος σας", είπε η 28χρονη Στόουν, αναφερόμενη στην ηθοποιό, σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του 1940 και 1950.

Είναι μια απίστευτη εμπειρία όπως και το γύρισμα αυτής της ταινίας ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να το γιορτάσουμε", πρόσθεσε η κοκκινομάλλα ηθοποιός που ήταν υποψήφια για 'Οσκαρ β' γυναικείου ρόλου το 2014 για την ερμηνεία της στο "Birdman".

"Για το 'La La Land' είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε τα γυρίσματα στα περισσότερα εμβληματικά σημεία του Λος Άντζελες, εκτός από εδώ, συνεπώς αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ένας ωραίος τρόπος με τον οποίο τελειώνει η εμπειρία αυτή", πρόσθεσε ο 36χρονος Καναδός Ράιαν Γκόσλινγκ.

2016 12 07T215027Z 347848863 RC14EDA85C30 RTRMADP 3 FILM STONE GOSLING

"Κανείς δεν μπορεί να διακρίνει τι είναι αυτό που παράγει την αλχημεία μεταξύ των δύο ηθοποιών", υπογράμμισε η Κρίστα Σμιθ του Vanity Fair όταν υποδέχτηκε τους δύο ηθοποιούς. "Αλλά αυτό είναι ακριβώς που ανέδειξε ορισμένους από τους μεγαλύτερους θρύλους του κινηματογράφου όλων των εποχών. Ο Ράιαν και η Εμα είναι ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Λορίν Μπακόλ, ο Φρεντ Αστέρ και η Τζίντζερ Ρότζερς της σύγχρονης εποχής".

Γιατί τόσο μπλα μπλα για ένα λα, λα, λα;

Το La La Land του Ντέμιαν Σαζέλ (του Whiplash) έχει μαγέψει τους κριτικούς. Αφηγείται την ερωτική ιστορία ενός τζαζ πιανίστα και μιας ηθοποιού που κυνηγά την αναγνώριση και θυμίζει παλιό, καλό Χόλιγουντ αλλά και κάτι από Ευρώπη -οι Ομπρέλες του Χερβούργου σίγουρα είναι έμπνευση για την ιστορία που έκανε θριαμβευτικό άνοιγμα στη Μόστρα της Βενετίας (βραβείο ερμηνείας για την Έμα Στόουν) και συνέχισε με το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Το σαν ζαχαρωτό παστέλ La La Land βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου όταν και τα αποτυπώματα των Γκόσλινγκ και Στόουν θα έχουν πλέον στεγνώσει, περνώντας στην αιωνιότητα.

2016 12 07T220031Z 498893341 RC1E09538AA0 RTRMADP 3 FILM STONE GOSLING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ