ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Όλα τα μυστικά στη δημοσιότητα

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Όλα τα μυστικά στη δημοσιότητα

Ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ θέλησε να κρατήσει μυστικό τη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγο του Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιο και κυρίως την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, ωστόσο το αίτημα του μη δημοσιοποίησης των δικαστικών εγγράφων απορρίφθηκε από τις δικαστικές αρχές του Λος Άντζελες.

Βέβαια, ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπαρτζ Τζούνιορ του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες που απέρριψε το αίτημα του Πιτ, διευκρίνισε ότι θα εξεταστούν αιτήματα για τη μη δημοσιοποίηση ειδικών εγγράφων, δεδομένου κυρίως ότι και τα έξι παιδιά του ζεύγους είναι ανήλικα και η υπόθεση για την κηδεμονία τους είναι σε εξέλιξη.

Το δικαστήριο αναγνωρίζει τα δικαιώματα της ιδιωτικότητας των ανήλικων παιδιών και θα καθοδηγηθεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών, είπε ο δικαστής.

Οι εκπρόσωποι της Τζολί δεν απάντησαν σε τηλεφώνημα ή σε μηνύματα του Reuters που ζητούσαν ένα σχόλιο, ούτε και οι εκπρόσωποι του Πιτ.

Η 41 ετών Τζολί και ο 52χρονος Πιτ, γνωστοί ως Brangelina, ήταν ζευγάρι από το 2005, παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και ο ξαφνικός χωρισμός τους τον Σεπτέμβριο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, έπειτα από ένα περιστατικό μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια του οποίου λέγεται ότι ο Πιτ έχασε την ψυχραιμία του μπροστά σε ένα ή περισσότερα παιδιά του.

2016 11 14T151504Z 1375341732 D1BEUMUPTOAA RTRMADP 3 CHINA ENTERTAINMENT

REUTERS/Stringer

Τότε εκείνη αποφάσισε ότι "για την υγεία της οικογένειας" πρέπει να ζητήσει διαζύγιο κα την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τον Μάντοξ, τον Παξ και την Ζαχάρα και έχει τρία βιολογικά παιδιά: την Σιλό Νουβέλ και τα δίδυμα Νοξ Λίον και Βίβιαν Μαρσελίν, όλα τους ηλικίας 8 έως 15 ετών.

Ο Πιτ έχει ζητήσει επίσης την κηδεμονία των παιδιών ενώ μόλις κάποιες εβδομάδες πριν, το FBI ανακοίνωσε ότι δεν ευσταθεί καμία κατηγορία εναντίον του Πιτ για λεκτική κακοποίηση εις βάρος του γιου του, Μάντοξ.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ