ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«H κόρη μου με έσωσε από την κοκαΐνη». Ο (καθαρός πια) γιος του Τομ Χανκς συγκινεί

«H κόρη μου με έσωσε από την κοκαΐνη». Ο (καθαρός πια) γιος του Τομ Χανκς συγκινεί

Ο Τομ Χανκς έμαθε ένα ανέλπιστα ευχάριστο νέο, μέσω Instagram. O σταρ του Χόλιγουντ και η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον απέκτησαν ένα ακόμη εγγονάκι, αυτή τη φορά από τον γιο τους Τσετ, ο οποίος στο παρελθόν τους ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπώρησε την οικογένεια του με τον εθισμό του σε ουσίες.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον Τσετ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου ανέβασε ένα πραγματικά συγκινητικό βίντεο.

"Ξέρω ότι δεν είχα ενεργή παρουσία στο Instagram τον τελευταίο καιρό γιατί έκανα έναν απολογισμό ζωής, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι ούτως ή άλλως. Θέλω σήμερα να μοιραστώ κάτι μαζί σας, γιατί έτσι κι αλλιώς θα μαθευτεί μέσω του Τύπου, είναι γεγονός ότι έχω μία κόρη. Έχω μια κόρη. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου" λέει ο 26χρονος Τσετ στο βίντεο.

https://www.instagram.com/p/p

Στο video o Τσετ Χανκς λέει ότι η γέννηση του παιδιού του ήταν αυτή που του άλλαξε τη ζωή. "«Είναι ο λόγος που άλλαξα τη ζωή μου και είμαι καθαρός. Είμαι καθαρός για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Δεν δημοσιεύω φωτογραφία της στο Instagram διότι η προστασία της είναι ιερή για μένα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αναρτηθεί. Είναι αυτή που αγαπάω, που μου άλλαξε τη ζωή, αλλά το γεγονός της ύπαρξής της είναι κάτι που θέλω να το μάθετε από μένα".

article hanks 0607

O Tσετ τον Ιανουάριο του 2015, αυτές οι αναρτήσεις προφανώς ανήκουν στο παρελθόν.

"Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αγαπώ" καταλήγει ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον που πλέον χαμογελούν πιο πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ