ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με δάκρυα και γέλιο, ο Ράιαν Ρέινολντς ο πιο αγαπητός σταρ του 2016 σε μια βραδιά

Με δάκρυα και γέλιο, ο Ράιαν Ρέινολντς ο πιο αγαπητός σταρ του 2016 σε μια βραδιά

Με δύο βραβεία, ένα ως Διασκεδαστής της Χρονιάς και ένα για την ερμηνεία του στο προσωπικό του στοίχημα "Deadpool", o Ράιαν Ρέινολντς μονοπώλησε τη νύχτα απονομής των βραβείων της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου με λόγο; Τους λόγους του.

Αρχικά ο Ρέινολντς προτίμησε να προωθήσει από το βήμα την δουλειά και το φιλανθρωπικό έργο δύο οργανισμών που φροντίζουν για τα παιδιά.

Τα Make-A-Wish Foundation και the Sick Kids Foundation of Toronto και το έργο τους βρήκαν στον Ρέινολντς τον καλύτερο εκπρόσωπο τύπου τους. Στη συνέχεια ο Ράιαν Ρέινολντς αφιέρωσε τη διάκριση του στους Connor McGrath και Grace Bowen, δύο νέους που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, μετά τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Δεν έχασαν τη μάχη" είπε ο Ρέινολντς. "Απλά ξεκίνησαν μία μάχη και είχε πλησιάσει η ώρα να την τελειώσουν" είπε για να αφιερώσει στο τέλος το βραβείο Entertainer Of The Year στη σύζυγο του Μπλέικ Λάιβλι και τα παιδιά τους.

Στη συνέχεια ο 40χρονος Ρέινολντς, ευφυέστατος ως είναι, έκανε την αίθουσα να γελάσει. Ως ιδανικός χαζομπαμπάς ο Ράιαν Ρέινολντς δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πρωτότοκη κόρη του που θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια της στις 16 Δεκεμβρίου και την υπέροχη σχέση που έχει με τον 60χρονο Τομ Χανκς -ερήμην του Χανκς.

"Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό, δεν ετοίμασα τίποτα" είπε ο Ρέινολντς για να εκτοξεύσει τη διάθεση λέγοντας:

"Έτσι, θα επικεντρωθώ στον Τομ Χανκς. Πραγματικά με έχει επηρεάσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Αλλά κι η 2χρονη κόρη μου, η πρώτη ολοκληρωμένη φράση που είπε ήταν There’s no crying in baseball (σ.σ. η χαρακτηριστική ατάκα που είπε ο ηθοποιός στην ταινία του το 1992 "A League of Their Own"). Δεν αστειεύομαι".

Ο Ρέινολντς κατά την παραλαβή του βραβείου του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους σεναριογράφους της κινηματογραφικής βιομηχανίας. "Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τους σεναριογράφους, όχι μόνο αυτούς που έγραψαν την ταινία, αλλά όλους. Είναι ένας εξαιρετικά υποτιμημένος κλάδος του Χόλιγουντ, αλλά είναι οι αρχιτέκτονες, αυτοί που μας κάνουν να φαινόμαστε καλοί και πολλές φορές δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες" είπε και συνέχισε αστειευόμενος. "Είναι μόνοι τους σε ένα δωμάτιο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους και τα δάκρυά τους μουσκεύουν τις παλιού τύπου γραφομηχανές τους. Δέχομαι αυτό το βραβείο για λογαριασμό τους".

Bonus: Διπλοί Ράιαν, διπλά φλας

Αφήνοντας την αθυροστομία του "Deadpool" κατά μέρος, o Ράιαν Ρέινολντς έγινε ο απόλυτος νικητής των βραβείων και φρόντισε να ποζάρει με τον συμπατριώτη του, Καναδό Ράιαν Γκόσλινγκ. Το διαδίκτυο, κυριολεκτικά, έλιωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ