ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Και το όνομα αυτού, Βασίλειος: ο 8ος γιος του Τζάγκερ έχει ελληνικό όνομα

Και το όνομα αυτού, Βασίλειος: ο 8ος γιος του Τζάγκερ έχει ελληνικό όνομα
REUTERS/Mike Segar

Προτού μας τον συστήσει ο πατέρας του, δεινόσαυρος της rock και τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, ο νεογέννητος απόγονος του πρόλαβε να κάνει την πρεμιέρα του στα social media με τη βοήθεια της αδελφής του, Eλίζαμπεθ Τζάγκερ.

Σε ανάρτηση της στο προσωπικό της Instagram η Lizzy σύστησε στα κοινωνικά δίκτυα τον αδελφό της ενώ αποκάλυψε και το όνομα του. "Το όμορφο μωρό μου, ο αδελφός μου Deveraux Octavian Basil Jagger" έγραψε στη λεζάντα του πορτρέτου, προτού εξαφανιστεί από τα social media -για να επιστρέψει λίγο μετά.

Το ελληνικό όνομα Bασίλειος (Βasil) είναι και το πρώτο όνομα του πατέρα του Μικ Τζάγκερ ο οποίος πέθανε το 2006. Το Οκταβιανός προέρχεται από τα λατινικά και συμβολίζει τον αριθμό οκτώ (αυτός είναι ο όγδοος απόγονος του τραγουδιστή).

jaggerson1

O τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones έγινε πατέρας για όγδοη φορά όταν η 29χρονη Αμερικανή μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ γέννησε τον γιο τους στη Νέα Υόρκη.

Ο Μικ βρισκόταν στο νοσοκομείο για τη γέννηση του παιδιού του. Η μητέρα και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και ζητάμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους την παρούσα χρονική στιγμή», επισήμανε η Φραν Κέρτις, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών των Rolling Stones.

O Τζάγκερ έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύντροφό του Τζέρι Χολ, με την οποία ήταν μαζί για 22 χρόνια.

Είχε προηγηθεί η κόρη του, Τζέιντ, την οποία απέκτησε με την πρώτη σύζυγο του για 8 χρόνια, Μπιάνκα Τζάγκερ αλλά και η Κάρις την οποία έχει αποκτήσει με την τραγουδίστρια Μάρσα Χάντ.

Επιπλέον ο Τζάγκερ απέκτησε πριν από 16 χρόνια τον γιο του Λούκας με το μοντέλο από την Βραζιλία, Λουτσιάνα Χιμένεθ Μόρα.

Ο 72χρονος δεινόσαυρος της ρόκ ήταν πολύ ενθουσιασμένος, «φοβερά υποστηρικτικός» και βρισκόταν στο πλευρό της νέας συντρόφου του.

Συνολικά από τα παιδιά του, έχει αποκτήσει πέντε εγγόνια.

MICKJAGGER TREE

Το δέντρο του γόνιμου Μικ: a. Ελίζαμπεθ Τζάγκερ (κόρη), b. Τζέιντ Τζάγκερ (κόρη), c. Μπιάνκα Τζάγκερ (πρώην σύζυγος), d. Τζέρι Χολ (πρώην σύζυγος Τζάγκερ, νυν σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοχ και e. Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (κόρη)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ