ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Από τη Beyoncé στη Βεργκάρα: τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των σταρ

Από τη Beyoncé στη Βεργκάρα: τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των σταρ

Με το album Lemonade να έχει χαρίσει στη Beyoncé όχι μια, όχι δύο αλλά εννιά υποψηφιότητες στα φετινά Grammy είναι λογικό όλα στη ζωή της βασίλισσας των charts να έχει κάτι από λεμόνι. Ακόμη και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Με ανάρτηση της στο Instagram η Beyoncé αποκάλυψε στους θαυμαστές και followers της τον διάκοσμο των Χριστουγγένων 2016 και ναι, ανάμεσα στα στολίδια στο τεράστιο δέντρο της διακρίνονται λεμόνια.

Η ανάρτηση της ντίβας, εορταστική και πανηγυρική, έχει μουσικό χαλί το "Sleigh Ride" και σε αυτή η Queen Bey μας ξεναγεί σε όλα τα εορταστικά στολίδια της έπαυλης (με πολλούς να υποθέτουν ότι ο λευκός διάκοσμος είναι από το δωμάτιο της Blue Ivy).

https://www.instagram.com/p/p

Σε άλλα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των σταρ για την Κάιλι Τζένερ το μέγεθος μετράει

kyliexmass
mariashxmnass

Για τη Mαράϊα Κάρεϊ τα Χριστούγεννα καλύτερα outdoors

Για τη Σοφία Βεργκάρα, όσο πιο μεγάλη κάλτσα έχεις, τόσο πιο πολλά δώρα θα σου δοθούν

vergaraxmass

Και για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα Χριστούγεννα είναι πολύ, πολύ λευκά

britneyxmas

Λίγο καιρό πριν η Beyoncé και η συνάδελφος της Μαράϊα Κάρεϊ ξεκίνησαν τους εορτασμούς των Χριστουγέννων ρίχνοντας το Instagram με περισσότερους από έναν τρόπους.

Στην αρχή με ένα κοινό τους selfie όπου η μία από τις δύο μοιάζει ύποπτα επεξεργασμένη από το Photoshop και καθόλου, μα καθόλου φυσική.

beyonce carey

Στη συνέχεια με ένα οικογενειακό τους, πάντα κοινό, πορτρέτο όπου τα παιδιά τους ποζάρουν για να αποδείξουν ότι αυτές οι σταρ έχουν έτοιμους τους απογόνους τους για να μας εύχονται καλά Χριστούγεννα για δεκαετίες ακόμη.

beyonce carey2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ