ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kλούνεϊ και Αλαμουντίν χωρίζουν. Για 38η φορά

Kλούνεϊ και Αλαμουντίν χωρίζουν. Για 38η φορά

Είναι η μέρα της Mαρμότας ή (μάλλον) το διαζύγιο της Μαρμότας ή (και εδω το λήγουμε) το ένα από τα άπειρα διαζύγια της Μαρμότας που το περιοδικό OK! Magazine ανακοινώνει -χωρίς απαραίτητα να το γνωρίζουν οι επώνυμοι που εμπλέκονται στο τέλος. Αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά των Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν να χωρίσουν -ξανά. 

Όπως ανακοίνωσε στο εξώφυλλο του η έκδοση του περιοδικού (που ένα χρόνο πριν είχε ανακοινώσει ότι η Αλαμουντίν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον Κλούνεϊ αλλά ποτέ δεν ήρθε) οι δύο σύντροφοι ζουν έναν "χωρισμό βόμβα". Ο συντάκτης της έκδοσης ανακαλεί πηγές από το "φιλικό περιβάλλον" του ζευγαριού που μιλάει για "σύννεφα στον παράδεισο" και οσονούπω θα ανακοινώσουν σε όλους το τέλος στο δεσμό.

Το OK! Magazine έκανε υπολογισμούς και αποκάλυψε ότι το διαζύγιο θα κοστίσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια. Λόγος; Ένας από τους τρεις:

1. Η Αμάλ θέλει να κάνει παιδιά, ο Τζορτζ καθόλου

2. Ο Τζορτζ θέλει από την Αμάλ να κάνει παιδιά, εκείνη καθόλου

3. Η Αμάλ και ο Τζορτζ δεν συμφωνούν στο ποιος δεν θέλει καθόλου παιδιά

Όπως και να έχει οι δυό τους χωρίζουν, το αποφάσισε το περιοδικό, οι πηγές μίλησαν συγκινημένες στο δημοσιογράφο αποκαλύπτοντας ότι "παρ'όλο που αγαπά ο ένας τον άλλον, έχουν καταλάβει πως θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή" και το μέλλον είναι σκληρό για όλους όσοι πίστεψαν ότι μετά τους Brangelina οι Κλούνεϊ και Αλαμουντίν είναι το πιο αριστοκρατικό power couple των καιρών μας.

clooney divorce

"Όταν πρωτογνωρίστηκαν Αμάν και Κλούνεϊ, οι φίλοι τους πίστευαν ότι είναι το τέλειο ζευγάρι. Ωστόσο τώρα περιμένουν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους" αναφέρουν στο περιοδικό ανώνυμες πηγές για το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2014 και ο γάμος τους έγινε πρωτοσέλιδο στα Vanity Fair Αμερικής και Ιταλίας γιατί ήταν λαμπερός, κομψός κοκ. Ας τον θυμηθούμε:

Σε άλλες, αστείες και παντελώς ευφάνταστες ειδήσεις

tabloid george

Το περιοδικό Life & Style αποκαλύπτει ότι όλες οι γυναίκες της συμμορίας των Καρντάσιαν τρέμουν τις αποκαλύψεις της πολυαναμενόμενης αυτοβιογραφίας της Κάιτλιν Τζένερ, Τα Μυστικά Της Ζωής Μου (The Secrets of My Life). Όχι μόνο γιατί θα αποκαλύψει πόσο χειριστική και μακιαβελική είναι η Κρις Τζένερ αλλά κυρίως γιατί θα γράψει για όλες τις ποσότητες ναρκωτικών που καταναλώνονται νυχθημερόν στις επαύλεις της οικογένειας αλλά και τις άπειρες προδοσίες, πλαστικές, ανορθώσεις και σεξουαλικές συνευρέσεις του γόη της φαμίλιας Σκοτ Ντίσικ που θα έπρεπε να χαρίζει ηδονές μόνο στην Κόρτνεϊ αλλά ίσως χάρισε και στη μητέρα αυτής, τη μακιαβελική πάντα, Κρις Τζένερ.

Επιπλέον οι Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ είναι ξανά μαζί, γιατί κάποιος ονόματι Τζέικ διεκδίκησε την Γκάρνερ και ο Άφλεκ την ξαναθυμήθηκε, η Μαράϊα Κάρεϊ απαιτεί να γίνεται ξανά και ξανά μοντάζ στο reality show της "γιατί βγαίνει βαρετή στο γυαλί και δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο", ο Τομ Κρουζ επιμένει ότι έχει σχέση με την κόρη του Σούρι, αν και η Σούρι δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο, και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι εξουθενωμένη. Κάνει πολύ σεξ με τον νέο φίλο, χορευτή και εραστή της που γνώρισεστο video του “Slumber Party”.

Τέλος (τύποις) το περιοδικό Star η Κένταλ Τζένερ έκανε ανόρθωση στους γλουτούς πριν το show της Victoria’s Secret στο Παρίσι και δυσαρεστήθηκε από το αποτέλεσμα, η Τόρι Σπέλινγκ παρακαλά τη Μάρθα Στιούαρτ να είναι ο μέντορας της για να καθιερωθεί ως η νοικοκυρά της γενιάς της αλλά "η Μάρθα μισεί τις ηθοποιούς σαν τις Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπλέικ Λάιβλι" και η Αντζελίνα Τζολί θέλει τον Μπραντ Πιτ. Πίσω.

Τέλος (τύποις) πιστεύετε ότι η Beyoncé μοιάζει με αυτό το σκύλο ή όχι;

beyone dog

Τέλος (για σήμερα) η Αlessandra Ambrosio είναι καλύτερη όταν ποζάρει παρά όταν αποκαλύπτει όλα τα κλισέ για το πως περνάει τη ζωή της.

ambrosio

ΔΗΜΟΦΙΛΗ