ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ανανεώθηκε το δίπλωμα του… Άγιου Βασίλη (vid)

Ανανεώθηκε το δίπλωμα του…  Άγιου Βασίλη (vid)
YouTube

Ο Άγιος Βασίλης ανανέωσε με επιτυχία το δίπλωμα πιλότου εμπορικών πτήσεων, καθώς πέρασε επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις και το τσεκ απ -αν και εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα σακχάρου- και είναι πανέτοιμος για τον παγκόσμιο ταξίδι των Χριστουγέννων.

Ο παχουλός γεράκος με την κόκκινη στολή παρέλαβε το ανανεωμένο δίπλωμά του από τον υπουργό Μεταφορών του Καναδά Μαρκ Γκαρνό, πρώην αστροναύτη, σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε από το υπουργείο.

«Άγιε Βασίλη, έχω καλά νέα για εσένα, για μία ακόμη φορά αρίστευσες στις εξετάσεις σου για το δίπλωμα πιλότου, επομένως ορίστε το πιστοποιητικό σου» είπε ο Γκαρνό στον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, που φυσικά δεν είχε αποχωριστεί την κόκκινη στολή του και τα μαύρα του γάντια.

Στο βίντεο φαίνεται ο ηλικιωμένος να υποβάλλεται σε μια εξέταση στα μάτια και να παραδίδει δείγμα από τα ούρα του.

«Η υγεία σου είναι καλή. Τα επίπεδα σακχάρου σου είναι λίγο ανεβασμένα, αλλά σου επιτρέπουμε να φύγεις, επομένως αυτά είναι καλά νέα» είπε ο Γκαρνό στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος απάντησε γελώντας.

Ο υπουργός με το χιούμορ του να συναρπάζει, προειδοποίησε επίσης τον Άγιο Βασίλη για τους κινδύνους της οδήγησης συμβουλέυοντάς τον:

Απλά να σου υπενθυμίσω, μην χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο και μην στέλνεις γραπτά μηνύματα ενώ οδηγείς το έλκηθρό σου στους ουρανούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ