ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«H Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι νεκρή». Χακαρισμένο μήνυμα της Sony Music σοκάρει

«H Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι νεκρή». Χακαρισμένο μήνυμα της Sony Music σοκάρει

Ο χακαρισμένος λογαριασμός στο Twitter της Sony Music Global ενημέρωσε το κοινό του ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πέθανε σε δυστήχυμα την 26η Δεκεμβρίου 2016. Ήταν ένα ακόμη μαύρο hoax από τα πολλά που κατά καιρούς έχουν αναφέρει νεκρούς αναρίθμητους σταρ.

Το ένα tweet ανέφερε "RIP @britneyspears #RIPBritney 1981-2016". Το ακολούθησε αυτή η ανάρτηση "Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι νεκρή σε δυστύχημα! Θα σας πούμε περισσότερα σύντομα #RIPBritney."

Και τα δύο tweets είναι πλέον κατεβασμένα από το λογαριασμό που χακαρίστηκε κάνοντας τους φαν της ποπ μουσικής σκηνής να πανικοβληθούν.

Μιλώντας στο CNN, ο εκπρόσωπος τύπου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενημέρωσε τους φαν της βασίλισσας του Λας Βέγκας ότι η ποπ σταρ ήταν ζωντανή.

Sony Music Global is hacked

Υποθέτω ότι τρίτοι πήραν τον έλεγχο του λογαριασμού τους" είπε ο μάνατζερ της Σπίαρς, Adam Leber. "Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ... Είμαι όμως βέβαιος ότι ο λογαριασμός της Sony Music Global έπεσε θύμα ενός από τους πολλούς διαδικτυακούς κλόουν που κατά καιρούς ανακοινώνουν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι νεκρή εδώ και χρόνια. Η Μπρίτνεϊ είναι μια χαρά και είναι καλά" διευκρίνησε.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Sony Music Global, Liz Young δεν έκανε κάποιο σχόλιο στο CNN.

Eπιπλέον και ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter του Μπομπ Ντίλαν μοιάζει να χακαρίστηκε καθώς έκανε retweet το hoax του θανάτου της Σπίαρς.

"Αναπαύσου εν ειρήνη @britneyspears" έγραψε ο "Μπομπ Ντίλαν".

Η Mirror Online είναι ένα από τα media που έπεσε θύμα της μακάβριας φάρσας σε μια χρονιά που κάνει την μουσική βιομηχανία όλο και πιο φτωχή. Η Μπρίτνεϊ ζει, είναι καλά, τέλος.

DYLAN BRIT

Britney Spears victimized by Twitter hoax claiming she had died

ΔΗΜΟΦΙΛΗ