ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζ. Μάικλ & Ντ. Μπόουϊ. Δύο μουσικοί θρύλοι σε μια σπάνια συνάντηση (vid)

Τζ. Μάικλ & Ντ. Μπόουϊ. Δύο μουσικοί θρύλοι σε μια σπάνια συνάντηση (vid)

Έλεγε ότι είναι το πιο δύσκολο τραγούδι που ερμήνευσε ποτέ και όντως τον ταλαιπώρησε -γιατί o Tζορτζ Μάικλ δεν θα μπορούσε να δώσει αυτόν τον καλύτερο φωνητικά εαυτό του για να τιμήσει τον φίλο και συνάδελφο του Freddie Mercury εάν δεν είχε "παλέψει" για αυτό.

Ο καλλιτέχνης που έφυγε ανήμερα Χριστουγέννων στα 53 του από ανακοπή καρδιάς συμμετείχε στο The Freddie Mercury Tribute Concert που δόθηκε προς τιμή του στο Γουέμπλεϊ τον Απρίλιο του 1992.

Ο Τζορτζ Μάικλ ερμήνευσε το "Somebody To Love" μαζί με τους Queen.

Στο video που έχει γίνει viral με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Βρετανού κυπριακής καταγωγής Μάικλ ο τραγουδιτής κάνει πρόβα το κομμάτι που για πολλούς θεωρείται ένας από τους πιο λυρικούς ύμνους των 70s ένας άλλος μεγάλος θρύλος που έφυγε στην αρχή του 2016, ο Ντέβιντ Μπόουϊ συνοδεύει τον Τζορτζ Μάικλ με τον Seal να παρακολουθεί και να απολαμβάνει τη σύμπραξη.

"Είναι γελοίο" είχε πει ο Μάικλ για το κομμάτι. "Τη μια είναι ψηλές, και τη μια είναι χαμηλές" είχε σχολιάσει.

"Ποτέ δεν ένιωσα πιο υπερήφανος στην καριέρα μου αλλά ήταν επώδυνο" είχε προσθέσει. Αναφερόταν τόσο στον θάνατο του Mercury όσο και στο πένθος που βουβά ζούσε.

Ο σύντροφος της ζωής του είχε διαγνωστεί με HIV εκείνη τη χρονιά. Ένα χρόνο μετά θα πέθαινε από εγκεφαλική αιμορραγία λόγω AIDS το 1993.

"Είχα τρομοκρατηθεί. Νόμιζα οτι θα μπορούσα να έχω τη νόσο και εγώ. Δεν μπορούσα να το μοιραστώ με την οικογένεια μου – δεν ήξεραν καν οτι είμαι g@y".

O Tζορτζ Μάικλ ερμήνευσε το Somebody To Love μπροστά από εκατοντάδες κόσμου. "Ήταν ο καλύτερος" είχε σχολιάσει ο Μπράϊαν Μέι των Queen.

Πόσοι θρύλοι μπορούν να χωρέσουν σε ένα video από πρόβες; Τουλάχιστον δύο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ