ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ντόντα επισημοποιεί τη νέα του σχέση στο Instagram μετά την Αθηνα Ωνάση

Ο Ντόντα επισημοποιεί τη νέα του σχέση στο Instagram μετά την Αθηνα Ωνάση

Μόλις δύο εβδομάδες πριν η σχέση του πρώην συζύγου της χρυσής κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την τηλεπερσόνα και μοντέλο Ντενίζ Σεβέρο ήταν μια υπόθεση. Μια ανάρτηση εορταστική επιβεβαιώνει πλέον την επόμενη μέρα στη ζωή του.

Πλέον ο Ντόντα και η Σεβέρο αναρτούν κοινά selfies αγάπης από τους χριστουγγενιάτικους εορτασμούς. Ο Βραζιλιάνος playboy και η νέα σύντροφος του πέρασαν μαζί αυτές τις μέρες των οικογενειακών στιγμών, με την κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν, να χαρίζει την "έγκριση" της στη νέα σχέση ανταλλάσοντας φιλί με τη νέα σύντροφο του Ντόντα.

Οι αναρτήσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά της πολυαναμενόμενης, αν και εξαιρετικά ιδιωτικής, μάχης για το διαζύγιο που θα δοθεί στα δικαστήριο τον Μάρτιο του 2017.

https://www.instagram.com/p/p

Λίγες μέρες πριν η Αθηνά Ωνάση φέρεται να είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για τη συμπεριφορά του Ντόντα που προσπάθησε να την κάνει εχθρό με τη φίλη και συναθλήτρια της, την επαγγελματία αναβάτη, Pilar Lucrecia Cordon.

Πριν τα εορταστικά selfies είχε προηγηθεί δημοσίευμα σε κοσμική στήλη που προοιώνιζε την αλλαγή στη ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

https://www.instagram.com/p/p

Κοσμική στήλη στη Βραζιλία έκανε λόγο για οικογενειακό δείπνο-συνάντηση της Σεβέρο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αλλά και την Βίβιαν Μιράντα -την κόρη του Ντόντα από την πρώτη του γυναίκα, την Σιμπέλ Ντόρσα που αυτοκτόνησε κατηγορώντας τον- στο εστιατόριο Nino Cucina.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ