ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πέθανε σε τροχαίο ο γιος της Ζα Ζα Γκαμπόρ, λίγο μετά το θάνατό της

Πέθανε σε τροχαίο ο γιος της Ζα Ζα Γκαμπόρ, λίγο μετά το θάνατό της

Μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο της ντίβας του παλιού Χόλιγουντ Ζα Ζα Γκαμπόρ έφυγε και ο υιοθετημένος γιος της Oliver Prinze von Anhalt.

Ο 45χρονος, που είχε υιοθετηθεί από τη θρυλική σταρ και τον τελευταίο της σύζυγο Frédéric Prinz von Anhalt, τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Λος Άντζελες στις 18 Δεκεμβρίου, ανήμερα του θανάτου της μητέρας του.

Ο Oliver, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του την Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων. Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Marcus Prinz Von Anhalt. Ο Marcus, ανέφερε στα social media ότι ο αδελφός του σκοτώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Οι δυο άντρες δεν ήταν αδέλφια εξ αίματος, αλλά είχαν υιοθετηθεί από τους Ζα Ζα Γκαμπόρ και τον Frédéric.

Παραμένει άγνωστο αν ο γιος της είχε μάθει για το θάνατο της μητέρας του. Ο πατέρας του φέρεται να μην γνώριζε τίποτα για το τροχαίο, μέχρι τη στιγμή που επικοινώνησε μαζί του ο ιατροδικαστής.

Ο Frédéric Prinz von Anhalt πίστευε ότι ο γιος του βρισκόταν στη Γερμανία.

ZAZASON

Ποιά ήταν η "Κιμ Καρντάσιαν" του παλιού Χόλιγουντ

Η καλλονή από την Ουγγαρία Ζα Ζα Γκαμπόρ ήταν η Καρντάσιαν της εποχής της. Τολμηρή και προκλητική, χυμώδης και ερωτική η Γκαμπόρ θα μείνει στην ιστορία του θεάματος ως μια εκκεντρική, λαμπερή και αποφασισμένη για πλούτη και λάμψη σταρ.

Η Γκαμπόρ πέθανε δυο μήνες πριν κλείσει τα 100 της χρόνια. Ο (ένατος) σύζυγός της, ο 73χρονος Frederic Prinz Von Anhalt φέρεται να ήταν απελπισμένος για δημοσιότητα.

Ο Anhalt διοργάνωνε πάρτι γενεθλίων για την Γκαμπόρ όδο η ίδια ήταν κλινήρης για τη δημοσιότητα.

Η Γκαμπόρ ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια μετά από χειρουργικό ακρωτηριασμό ενός ποδιού και άλλες επιπλοκές.

Είχε εμφανιστεί σε περίπου 80 τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και ένας από τους συζύγους της ήταν και ο παππούς της Πάρις Χίλτον Κόνραντ Χίλτον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ