ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H αδρεναλίνη του 2016 σε πρώτο πλάνο (vid)

H αδρεναλίνη του 2016 σε πρώτο πλάνο (vid)

Για κάποιους είναι ένα απίθανο δείγμα όσων μπορούν να κατορθώσουν οι άνθρωποι και η μηχανική και το θάρρος, το θράσος και η καλή κινηματογράφηση. Για άλλους είναι ένα απίθανο film κατορθωμάτων που τους κάνουν να μπαίνουν ακόμη πιο μέσα στα παπλώματα.

Όπως και να έχει το 2016 ήταν μια χρονιά που κάποιοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και το μοιράστηκαν σε πρώτο πλάνο. Από τη Βραζιλία στην Αυστραλία και από τον πάγο στο surf τα καλύτερα video που κατέγραψαν οι GoPro μηχανές μονταρίστηκαν σε ένα επικό κοκτέιλ αδρεναλίνης και ομορφιάς του πλανήτη.

Η ζούγκλα της πόλης και της φύσης σε μια γεμάτη αδρεναλίνη ανασκόπηση της χρονιάς; Αυτό.

Μπαίνοντας σε first-person point of view όλα όσα καταγράφτηκαν σε πρώτο πλάνο θα σε κάνουν να νιώσεις τολμηρός, και μετά θα νιώσεις δέος -το τελευταίο είναι αυτό που οδηγεί στην ταπεινότητα της ευτυχίας. Καλό new years resolution λέω.

Με pop corn και ακουστικά και full screen η περιπέτεια παρασύρει το 2016 σε ένα φινάλε για θαρραλέους.
Καποέιρα και πυγμαχία, λήψεις υποθαλάσσιες και από ψηλά, stunts και παιχνίδια της πόλης με ρόδες και γκάζια, τσουλήθρες, σκάφη, ελικόπτερα, ουάου, ο κόσμος μας είναι ωραίος και έχει φωτογένεια από όσες γωνίες και αν τον απαθανατίσεις.

Μα πόση τόλμη;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ