ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H κόρη του Κερτ Κομπέιν στα δικαστήρια για τoν πατέρα της

H κόρη του Κερτ Κομπέιν στα δικαστήρια για τoν πατέρα της

Στις χορδές της το συναισθηματικό φορτίο είναι μεγάλο και ως τέτοιο, η απόγονος του Κερτ Κομπέιν των Nirvana, Φράνσις Μπιν, δεν θα την αφήσει να δοθεί στα λάθος χέρια.

Στα δικαστήρια για την κιθάρα Martin D-18E του Κερτ Κομπέιν των Nirvana φαίνεται ότι οδηγούνται η κόρη του Κομπέιν, Φράνσις Μπιν και ο πρώην σύζυγός της Ισάια Σίλβα.

Η κιθάρα φαίνεται να αξίζει πολλά εκατομμύρια δολάρια, καθώς είναι αυτή με την οποία ο Κερτ Κομπέιν έπαιξε στην MTV Unplugged συναυλία των Nirvana το 1993.

Ο Σίλβα είναι μουσικός στο συγκρότημα Eeries και ισχυρίζεται ότι η Φράνσις Μπιν του χάρισε την κιθάρα ως γαμήλιο δώρο όταν παντρεύτηκαν το 2014. Τότε η αξία της κιθάρας είχε εκτιμηθεί στο ένα εκατομμύριο δολάρια, αλλά πλέον οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η αξία της είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

FRANCES

Από την πλευρά της η Φράνσις Μπιν, η οποία δεν είχε κλείσει τα δύο της χρόνια όταν ο πατέρας της αυτοκτόνησε το 1994, αρνείται ότι την χάρισε στον Σίλβα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six η κόρη του Κερτ ισχυρίζεται ότι αυτή η κιθάρα είναι πολύτιμη για την ίδια καθώς πιθανολογείται ότι είναι η τελευταία με την οποία έπαιξε ο πρόγονος της Κομπέιν πριν πεθάνει.

"Δεν ανήκει στον Σίλβα. Είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο. Δεν μπορεί να την πάρει αυτός" είπε η Φράνσις Μπιν.

Η κιθάρα είναι τόσο πολύτιμη για την Φράνσις Μπιν που έφτασε στο σημείο να στείλει στον εν διαστάσει σύζυγό της απειλητικά μηνύματα σε μία προσπάθεια να τον πείσει να επιστρέψει αυτό το οικογενειακό κειμήλιο.

KURT GUITAR

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα παρά τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις, που κρατάνε από τον Μάρτιο του 2016, οπότε και το ζευγάρι χώρισε, ο Σίλβα εξακολουθεί να έχει την κιθάρα.

"Είναι πλέον αναγκασμένη να προσφύγει στην δικαιοσύνη" δηλώνουν πηγές κοντά στην Φράνσις Μπιν και τις οποίες επικαλείται το περιοδικό.

"Τον Σεπτέμβριο, ύστερα από δικαστική εντολή η Φράνσις Μπιν υποχρεώθηκε να πληρώνει στον Σίλβα διατροφή 15.000 δολαρίων, στο πλαίσιο προσωρινού διακανονισμού, ενώ το δικαστήριο θα επεξεργαστεί στη συνέχεια το θέμα της κιθάρας" αναφέρει το δημοσίευμα. Η ίδια μαζί με τη μητέρα της Κόρτνεϊ Λοβ, ξέρουν ότι εκείνες θα νικήσουν.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ