ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ακόμη και η Νικόλ Κίντμαν βρίσκει πολύ αστείο τον παλιό εαυτό της

Ακόμη και η Νικόλ Κίντμαν βρίσκει πολύ αστείο τον παλιό εαυτό της

Τσακώθηκε η Νικόλ Κίντμαν με τον σύζυγο της Κeith Urban στην πρεμιέρα της ταινίας της Lion στο Σίδνεϊ;

Kάπως απίθανο αλλά ακόμη και αν συνέβη όπως ισχυρίζεται το περιοδικό "New Day" (το έντυπο που κάποτε ισχυριζόταν ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν εραστής με την Αθηνά Ωνάση...), είναι μια ανάμνηση που ξέχασαν και οι δύο καθώς και η πρεμιέρα έγινε τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και η τελευταία κοινή τους εμφάνιση βρήκε την Κίντμαν να χορεύει ενθουσιασμένη στο ρυθμό του συζύγου της.

Η Κίντμαν χόρεψε στο πλευρό του συζύγου της με τα social media να σχολιάζουν τις επιδόσεις της (γιατί ήταν τόσο χαρούμενη; μήπως ήταν μεθυσμένη; κοκ) και παράλληλα προετοιμάζει το κοινό της για το comeback της στο θέαμα.

Η Νικόλ Κιντμαν συμπρωταγωνιστεί με τη Ριζ Γουίδερσπουν στη νέα μίνι σειρά του ΗΒΟ που βασίζεται στο μυθιστόρημα "Big Little Lies" της Αυστραλέζας Λιάν Μοριάρτι.

Η νέα παραγωγή του δικτύου αφηγείται τις ζωές τριών γυναικών. Οι Κίντμαν, Γουίδερσπουν, και Γούντλεϊ υποδύονται τρεις γυναίκες με παιδιά στο ίδιο σχολείο και οι μοίρες τους διασταυρώνονται με αφορμή ένα μυστήριο φόνο.

Μέχρι η σειρά να χαρίσει εβδομαδιαίες δόσεις Νικόλ Κίντμαν η 49χρονη σταρ από την Αυστραλία εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση χαρίζοντας γέλιο.

Αφορμή; Οι σπάνιες φωτογραφίες της από το παρελθόν της ως έφηβη μοντέλο. Αν και κληρονόμος γαιοκτημόνων (η Κίντμαν είναι απόγονος μιας δυναστείας στην πατρίδα της Αυστραλία) η έφηβη Κίντμαν είχε δουλέψει ως μοντέλο και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ινδάλματα των εφήβων στη χώρα της.

Η εμφάνιση της στο σόου του Graham Norton στη Μ. Βρετανία είχε απρόοπτα και έτσι όταν ο παρουσιαστής της θύμισε τις πόζες και το styling της εφηβείας της, η Κίντμαν απόλαυσε όσο εμείς τα άγουρα, πιο αθώα, χρόνια της. Προτού οι μπούκλες ισιώσουν και τα μάγουλα της φύγουν για άλλα ζυγωματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ