ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζολί VS Πιτ: «Είναι ανήθικος και δεν θέλει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια»

Τζολί VS Πιτ: «Είναι ανήθικος και δεν θέλει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια»

Mε τη δαιμόνια δικηγόρο των ακριβών διαζυγίων Laura Wasser να σχεδιάζει την επίθεση στο οχυρό του Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί αποδέχθηκε την τελευταία πρόκληση από τον πρώην σύζυγο της.

Συνεχίζοντας το δράμα στο διαζύγιο που μονοπώλησε τα media του 2016 γιατί μετά το τέλος των Brangelina "η αγάπη πέθανε", ο Μπραντ Πιτ επανήλθε στα δικαστήρια του Λος Άντζελες ακόμη μια φορά με αίτημα του να σφραγιστεί ο φάκελος που αφορά στα όσα συνέβησαν στην πτήση όπου φέρεται να "επιτέθηκε λεκτικά στο γιο του Μάντοξ".

Αν και τόσο οι αστυνομικές αρχές όσο και το FBI δεν βρήκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του 53χρονου σταρ ο Πιτ επέμεινε να μην δημοσιοποιούνται γεγονότα για όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια σε αυτή τη μεταβατική περίοδο για να προστατέψει τα παιδιά και τις συνθήκες τους.

Η Αντζελίνα Τζολί δέχθηκε το αίτημα του Πιτ προς ώφελος των παιδιών τους, με τη δικηγόρο της να δίνει τη δική της ερμηνεία σε μια μάχη επιμέλειας που δεν μοιάζει να καταλαγιάζει.

Είναι εξωφρενικό εκ μέρους του Πιτ να κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί ότι προσπαθεί να βγάζει τα άπλυτα της οικογένειας στη φόρα. Ο Μπραντ Πιτ θέλει να σφραγιστεί ο φάκελος για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια" σχολίασε η δικηγόρος της Τζολί.

Στη συνέχεια ο συντάκτης του Jezebel, Bobby Finger, ένας από όλους όσοι είναι με το μέρος του Πιτ αναρωτήθηκε ποια είναι αυτή "η περιβόητη αλήθεια".

"Ποιά είναι η αλήθεια κυρία Τζολί;"

Είναι αλήθεια ότι ο Μπραντ Πιτ σας κακοποίησε συναισθηματικά; Σας κακοποίησε σωματικά; Είναι αλκοολικός; Είναι μόνιμα με ένα τσιγαριλίκι στο στόμα; Κάνει και άλλα ναρκωτικά; Δέχεται να φάει γλουτένη; Είναι gay; Είναι ο Τζόνα Χιλ ο κρυφός σύντροφος του;

Και συνεχίζει κάπως έτσι: "Έχει άλλη, κρυφή οικογένεια με την Τζένιφερ Άνιστον; Είναι ένας γκρι, μεσήλικας εξωγήινος; Παρακολουθεί κάθε επεισόδιο του The Big Bang Theory αντί να συνοδεύει τα παιδιά του στο δείπνο; Είναι πραγματικός ο Μπραντ Πιτ ή πρόκειται για μια επινόηση του Τζορτζ Κλούνεϊ;"

Ποιά είναι η αλήθεια κυρία Wasser;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ