ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζολί-Πιτ. Τι συμφώνησαν στην πρώτη κοινή ανακοίνωση τους μετά το διαζύγιο

Tζολί-Πιτ. Τι συμφώνησαν στην πρώτη κοινή ανακοίνωση τους μετά το διαζύγιο

Το οικογενειακό δράμα που συγκλόνισε το Χόλιγουντ συνεχίζεται όσο η μάχη για την επιμέλεια για τους απογόνους των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ συνεχίζεται.

Σήμερα το διασημότερο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ συμφώνησε ώστε οι λεπτομέρειες του διαζυγίου τους να μην γίνουν γνωστές, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε κοινή ανακοίνωσή του, την οποία επικαλείται το CNN, το πρώην ζευγάρι "συμφώνησε από κοινού ώστε όλα τα δικαστικά έγγραφα και οι διαδικασίες που ακολουθούνται να παραμείνουν απόρρητες για να διαφυλαχτεί η ιδιωτική ζωή των παιδιών του και της οικογένειας και ανέθεσε σε ιδιωτικό δικαστή να λάβει οποιαδήποτε αναγκαία απόφαση καθώς και να διευκολύνει την ταχεία επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν".

Οι γονείς δεσμεύονται να ενεργήσουν από κοινού" για να συμβάλουν "σε μια καλή συνεννόηση", διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που οι αντίδικοι έκαναν κοινή δήλωση από τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν και η Τζολί ζήτησε διαζύγιο τον Σεπτέμβριο ξεκινώντας μια λυσσαλέα διαμάχη με επίκεντρο το θέμα της κηδεμονίας των έξι παιδιών τους.

Ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα

Τον Δεκέμβριο, ο 53χρονος Πιτ κατηγόρησε την 41 ετών ηθοποιό ότι εκθέτει την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους και ζήτησε από δικαστή να απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών που αφορούν τους τρεις γιούς και τις τρεις κόρες τους.

Έπειτα από συμφωνία που επήλθε ύστερα από φιλικό διακανονισμό με τη μεσολάβηση των κοινωνικών υπηρεσιών, η Τζολί, που είναι επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης, έχει επί του παρόντος την πλήρη κηδεμονία των παιδιών και κατοικεί μαζί τους σε σπίτι που νοίκιασε στο Λος Άντζελες. Ο Πιτ έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τα παιδιά και τις επισκέψεις επιβλέπει ψυχοθεραπευτής.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι από το 2004 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία. Ο Τύπος τους ονόμασε "Brangelina", καθώς το γοητευτικό ζευγάρι μονοπωλούσε τα πρωτοσέλιδα λόγω της ωραίας εμφάνισής του, των πετυχημένων ταινιών του και της ακτιβιστικής του δράσης. Η Τζολί, που θέλει να χωρίσει επικαλούμενη "αγεφύρωτες διαφορές", ζήτησε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών, ενώ ο Πιτ διεκδικεί και εκείνος μερίδιο στην κηδεμονία τους.

Τον Νοέμβριο, το FBI και οι υπηρεσίες του Λος Άντζελες για την προστασία του παιδιού απάλλαξαν τον Πιτ από κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να συμπεριφέρθηκε βίαια σε ένα από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ