ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Xρυσές Σφαίρες: ρεκόρ τηλεθέασης για τη βραδιά θριάμβου του La La Land

Xρυσές Σφαίρες: ρεκόρ τηλεθέασης για τη βραδιά θριάμβου του La La Land

Τα νούμερα τηλεθέασης της 74ης απονομής των Golden Globes αποκαλύφθηκαν με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC να χαιρετίζει την μετάδοση που καθήλωσε πολλούς.

Είκοσι εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ την τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες. Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη τηλεθέαση μέσα σε 10 δέκα χρόνια για τα συγκεκριμένα βραβεία του Χόλιγουντ, επιβεβαίωσε το NBC.

Η 74η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών είχε 1,5 εκατομμύριο θεατές περισσότερους σε σχέση με την προηγούμενη σημείωσε η εταιρία Nielsen.

Η περσινή διοργάνωση είχε 18,5 εκατομμύρια τηλεθεατές γιατί είχε τον ανταγωνισμό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου καθώς εκείνη την ώρα αναμεταδίδονταν οι τελικές φάσεις των αγώνων.

Εδώ και μερικά χρόνια, οι μεγάλες τελετές απονομής κινηματογραφικών και μουσικών βραβείων (Oscars, Grammys, Emmys κα.) έχουν όλο και λιγότερη τηλεθέαση.

Ο αδιαπραγμάτευτος θριαμβευτής των Χρυσών Σφαιρών 2017, το μιούζικαλ La La Land που απέσπασε επτά Χρυσές Σφαίρες συνεχίζει να αποπλανεί κοινό και κριτικούς.

Με 11 υποψηφιότητες στα BAFTA, το La La Land συνεχίζει το χορό του θριάμβου του

lalaland

Η ταινία εξασφάλισε σήμερα 11 υποψηφιότητες για τα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) περιλαμβανομένων των υποψηφιοτήτων για καλύτερη ταινία, πρωτότυπη μουσική, σενάριο, κινηματογραφία, ήχο, σχεδιασμό παραγωγής και σχεδιασμό κοστουμιών.

Οι πρωταγωνιστές του μιούζικαλ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η 'Εμα Στόουν, είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες του Καλύτερου ηθοποιού Α΄ανδρικού ρόλου και της Καλύτερης ηθοποιού Α΄γυναικείου ρόλου.

Ο σκηνοθέτης του La La Land Ντάμιεν Σαζέλ είναι υποψήφιος για τις κατηγορίες της σκηνοθεσίας και του πρωτότυπου σεναρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ