ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κίντμαν σύμμαχος του Τραμπ: «Ό,τι έγινε, έγινε. Ας προχωρήσουμε».

Η Κίντμαν σύμμαχος του Τραμπ: «Ό,τι έγινε, έγινε. Ας προχωρήσουμε».

Την ίδια εβδομάδα που η συνάδελφος της, Μέριλ Στριπ, επιτέθηκε στον 45ο πρόεδρο της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, από το βήμα των Golden Globes, η Νικόλ Κίντμαν τραβάει αποστάσεις και δίνει μια άλλη φωνή από το Χόλιγουντ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πλέον καιρός οι Αμερικανοί να συνταχθούν πίσω από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός που γεννήθηκε στη Χαβάη, αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να δώσουν "τόπο στην οργή" και να αποδεχθούν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Τώρα έχει εκλεγεί κι εμείς, ως χώρα, χρειάζεται να στηρίξουμε όποιον κι αν είναι ο Πρόεδρος" είπε η Κίντμαν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Lion.

Η 49χρονη Νικόλ, που πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, ζει με τον σούπερ σταρ σύζυγό της στο Νάσβιλ του Τενεσί, κατέχει διπλή υπηκοότητα την αυστραλέζικη και την αμερικανική πρόσθεσε: "Αυτό είναι, η χώρα βασίζεται σ’ αυτόν. Ωστόσο αυτό έγινε, έγινε, και ας προχωρήσουμε".

Ο σταρ της country Τράβις Τριτ έγραψε στο Twitter στις αρχές της εβδoμάδας με αφορμή την (μάταιη) επίθεση της Στριπ στον Τραμπ.

Aν έχετε θαυμαστές που σέβονται αρκετά το ταλέντο σας ώστε να πληρώνουν πολλά λεφτά για να το θαυμάζουν, ας είστε ευγνώμονες και ας αρκεστείτε σε αυτό".

Μετά την Στριπ, ΝτεΝίρο και Κλούνεϊ κατά του POTUS

037 the deer hunter theredlist

Mετά τη γροθιά που θα ήθελε να ρίξει στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, ο συμπρωταγωνιστής της Μέριλ Στριπ και συνάδελφος της, έγραψε μία επιστολή που την υπερασπίστηκε.

Μέριλ, αυτά που είπες ήταν σπουδαία. Έπρεπε να ειπωθούν και εσύ τα είπες υπέροχα. Σε σέβομαι τόσο πολύ που το έκανες ενόσω ο κόσμος γιόρταζε τα επιτεύγματά σου" είπε χαιρετίζοντας την φίλη του "με την κομψότητα και την ευφυΐα της" ως Μπομπ.

Ο Κλούνεϊ, που δεν έχει διαψεύσει τις φήμες ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, τοποθετήθηκε στη βεντέτα Τραμπ και Στριπ λέγοντας σε εκδήλωση όπου όλοι ασχολήθηκαν με το αν είναι έγκυος ή όχι στο παιδί του η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ. "Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να ασχολείται με τη διακυβέρνηση της χώρας;" αναρωτήθηκε ο Κλούνεϊ μετά τα tweet-απαντήσεις του Τραμπ στη Μέριλ Στριπ.

"Αυτή τη στιγμή στη ζωή μας πρέπει να ελπίζουμε ότι δεν θα τα καταστρέψει όλα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ελπίζουμε ότι θα κάνει καλή δουλειά ως πρόεδρος γιατί αν οι ΗΠΑ αποτύχουν, οι συνέπειες θα είναι πραγματικά τρομακτικές. Πρέπει να ελπίζουμε σε αυτό".

Ξέρετε, η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο και οι πιο ηχηρές φωνές είναι οι πιο ακραίες. Ετσι ακούμε μια τεραστίων διαστάσεων ηλιθιότητα, όπως ότι θα απαγορεύσουμε τους μουσουλμάνους να έρχονται στη χώρα. Δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουμε αυτό. Το λέει στο Αγαλμα της Ελευθερίας, φέρτε μας τους πληθυσμούς σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό" είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ