ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Η Θέρμαν έχει ψυχικές διαταραχές». Λυσσαλέος πόλεμος για την κόρη της

«Η Θέρμαν έχει ψυχικές διαταραχές». Λυσσαλέος πόλεμος για την κόρη της

Πέρα από τους Brangelina, οι επιμέλειες των απογόνων του Χόλιγουντ καλά κρατούν στις αίθοσυες των δικαστηρίων. Η μούσα του Κουέντιν Ταραντίνο, Ούμα Θέρμαν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η Χολιγουντιανή σταρ από τη στιγμή που χώρισε οριστικά το 2014, από τον χρηματιστή Αρπάντ Μπουσόν, τρέχει από δικαστήριο σε δικαστήριο για την επιμέλεια της τετράχρονης κόρης τους, Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρενς ή αλλιώς Λούνα.

Ο Γάλλος χρηματιστής που ζει στο Λονδίνο εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν και αιτήθηκε περισσότερο χρόνο με την κόρη του, ωστόσο αυτά που ειπώθηκαν στην δικαστική έκθεση ήταν τόσο ακραία, που η ψυχολόγος της υπόθεσης Σάρα Βάις, ζήτησε να μην παραβρίσκεται στην αίθουσα η 4χρονη Λούνα παρουσία των γονιών της.

Ο 53χρονος χρηματιστής έκανε το δικαστήριο πεδίο λυσσαλέας μάχης όταν ισχυρίστηκε ότι η 46χρονη σταρ είναι ψυχικά άρρωστη.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Μπουσόν, Πίτερ Μπρόνστεϊν, η Ούμα Θέρμαν "πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια" κάτι το οποίο, όπως είπε η διορισμένη από το δικαστήριο ψυχολόγος δρ. Βάις, ο κ. Μπουσόν το έχει πει πολλές φορές και στο παρελθόν.

Η σχέση του Μπουσόν και της Θέρμαν ξεκίνησε το 2007. Το 2008 αρραβωνιάστηκαν κι έναν χρόνο μετά χώρισαν για να ξαναβρεθούν ξανά το 2011 και το 2012 απέκτησαν τη Λούνα. Το 2014 χώρισαν οριστικά.

Ο αγώνας που δίνει τα δύο τελευταία χρόνια η ηθοποιός φαίνεται ότι όντως έχει αφήσει τα σημάδια του στην ψυχική της αφού βρίσκεται σε θεραπεία με αντικαταθλιπτικά και με χάπια κατά του άγχους και της αϋπνίας.

Σύμφωνα με την δρ. Βάις η Ούμα Θέρμαν, μητέρα επιπλέον δύο εφήβων από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό, Ίθαν Χοκ, εμφανίζει "έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα" καθώς και "ήπιες μαθησιακές δυσκολίες" αλλά απέρριψε κατηγορηματικά την άποψη ότι η ηθοποιός πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας.

https://www.instagram.com/p/p

Αναφερόμενη η ψυχολόγος στο αίτημα του Μπουσόν, ο οποίος έχει δύο έφηβους γιους με το μοντέλο από την Αυστραλία Ελ ΜακΦέρσον, είπε πως περισσότερο ανησυχεί για τις δικές του ανάγκες παρά για της κόρης του.

Η δρ. Βάις είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι η 4χρονη Λούνα ταξίδεψε στις Μπαχάμες για να περάσει χρόνο με τον πατέρα της κι αυτός την άφησε και έφυγε με τον γιο του για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα.

Αυτό είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν. Σε άλλη επίσκεψη της κόρης του στο Λονδίνο ο Μπουσόν την είχε αφήσει στην πρώην σύζυγό του Ελ ΜακΦέρσον για να παρευρεθεί σε αγώνα ποδοσφαίρου.

https://www.instagram.com/p/p

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ