ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βικτόρια Μπέκαμ: Βάζει stop στη «θλιβερή» επανένωση των Spice Girls

Βικτόρια Μπέκαμ: Βάζει stop στη «θλιβερή» επανένωση των Spice Girls

Όλοι υπέθεταν ότι το 2017 θα ήταν μια απίστευτη χρονιά για τους οπαδούς των Spice Girls με το πιο επιτυχημένο girl group της Βρετανίας να κάνει comeback. 

"Αυτό θα μείνει μόνο μια υπόθεση" αναφέρει σε δημοσίευμα της βρετανική εφημερίδα καθώς η Posh Spice Βικτόρια Μπέκαμ βάζει φρένο σε κάθε πλάνο.

Όπως είχε ειπωθεί φέτος θα ήταν η χρονιά όπου θα γινόταν η επανένωση των Spice Girls, αλλά η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να μην βρεθεί το συγκρότημα ξανά επί σκηνής, ακόμη και χωρίς τη συνδρομή της ίδιας, η Μπέκαμ έχει επιλέξει τη δικαστική οδό ώστε να μην τραγουδήσουν πολλές από τις παλιές επιτυχίες που της καθιέρωσαν, δημιουργίες που η Μπέκαμ έχει συνυπογράψει οπότε έχει και λόγο για το ποιος τα ερμηνεύει που και πότε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun οι υπόλοιπες Spice Τζέρι Χάλιγουελ, Έμα Μπάντον και Μel Β έχουν "απογοητευθεί" από την απόφαση της Βικτόρια να μην τους επιτρέψει να ερμηνεύσουν κομμάτια όπως τα 2 Become 1, Say You’ll Be There και Spice Up Your Life.

Η Βικτόρια ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους και τώρα βάζει τους δικηγόρους της να εμποδίσουν την επανεμφάνισή τους. Η Βικτόρια είναι υπερήφανη που ήταν ένα Spice Girls αλλά αυτή η κίνηση της αποδεικνύει ότι θέλει να κόψει όλους τους δεσμούς με το group που άλλαξε τη ζωή της", υποστήριξε μία πηγή στην εφημερίδα.

Η Βικτόρια Μπέκαμ είχε εκφράσει από τον Αύγουστο τις αντιρρήσεις για να ξανακουστούν τα τραγούδια της μπάντας λέγοντας ότι "θα πρέπει να πουν καινούργια τραγούδια, γιατί αυτό που κάναμε ως Spice Girls ήταν τόσο ξεχωριστό. Αν τραγουδήσουν τα τραγούδια των Spice Girls, νομίζω ότι θα με κάνουν να νιώσω θλιβερά" είχε πει η Μπέκαμ που μετά τη μουσική της καριέρα έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας νέας κοπής με βρετανικό πνεύμα επιχειρηματικότητας.

H απόφαση της Μπέκαμ μπορεί να κοστίσει στις υπόλοιπες Spice Girls έσοδα άνω των 10 εκατομμυρίων στερλίνων.

spice1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ