ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Oρκωμοσία Τραμπ: «Ο Κάνιε Ουέστ δεν είναι παραδοσιακός Αμερικανός»

Oρκωμοσία Τραμπ: «Ο Κάνιε Ουέστ δεν είναι παραδοσιακός Αμερικανός»

Λίγο μετά την εκλογή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η συνάντηση που έγινε στο Trump Tower με τον αιρετικό μουσικό, επιχειρηματία και σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Ουέστ έγινε αφορμή για μυριάδες σενάρια. "Θα συμμετέχει στην τελετή ορκωμοσίας" υπέθεσαν πολλοί. Δεν ήταν μια υπόθεση που επιβεβαιώθηκε.

Παρά τη συνάντηση φαίνεται ότι ποτέ δεν έγινε πρόταση στον Ουέστ να τραγουδήσει στην σημερινή τελετή ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ γιατί δεν θεωρείται και τόσο "παραδοσιακός Αμερικανός".

"Δεν του το προτείναμε" δήλωσε ο τελετάρχης της ορκωμοσίας Τομ Μπάρακ στο CNN.

"Θεωρεί τον εαυτό του φίλο του νεοεκλεγέντα Προέδρου, αλλά δεν υπάρχει τόπος συνάντησης. Ο χρόνος που θα διαθέσουμε για την ψυχαγωγία έχει συμπληρωθεί και το πρόγραμμα είναι τέλειο, γιατί πρόκειται για εμφανίσεις που είναι τυπικά παραδοσιακές αμερικάνικες. Αν και ο Κάνιε είναι ένας εξαιρετικός τύπος, εμείς δεν του ζητήσαμε να εμφανιστεί. Θα προχωρήσουμε με το πρόγραμμά μας" πρόσθεσε.

trump kanye

Reuters

Αντί του Ουέστ το επιτελείο κατέληξε σε λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Τόμπι Κιθ και η Τζάκι Εβάνσο.

"Δεν είναι του Γούντστοκ"

"Δεν πρόκειται για το Γούντστοκ. Δεν είναι μία συναυλία", δήλωσε ο εκπρόσωπος της επιτροπής διοργάνωσης Μπράιν Έπστεϊν στο τηλεοπτικό δίκτυο σχολιάζοντας το καλλιτεχνικό μέρος της ορκωμοσίας.

Οι διοργανωτές είναι απολύτως ευχαριστημένοι με τις συμμετοχές στην ορκωμοσία, παρότι το προηγούμενο διάστημα πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να πάρουν μέρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ