ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τραμπ: «Φέρνουμε τον τρόμο» - Το House Of Cards σχολιάζει την ορκωμοσία

Τραμπ: «Φέρνουμε τον τρόμο» - Το House Of Cards σχολιάζει την ορκωμοσία

Την ημέρα της τελετής ορκωμοσίας του Ντόναλτ Τραμπ, το Netflix και οι παραγωγοί του House Of Cards λειτούργησαν όπως μας έχουν μάθει. Με μακιαβελική διάθεση και μπερδεύοντας τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Επιστρέφοντας στη διάθεση τους να κάνουν μέσα από το τηλεοπτικό show πολιτικό σχόλιο (στο παρελθόν ο Κέβιν Σπέισι/Φρανκ Άντεργουντ έχει απευθυνθεί στον Μάνουελ Βαλς και τον Ντέιβιντ Κάμερον) οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο, πρώτο teaser της πέμπτης σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς House of Cards.

Mε tag line την δέσμευση "Φέρνουμε τον τρόμο" οι δημιουργοί της σειράς που κάνει πρεμιέρα το δεύτερο τρίμηνο του 2017 υπόσχονται ότι η "τυραννική βασιλεία" του Φρανκ Άντεργουντ θα συνεχιστεί.

Το Netflix ανακοίνωσε πως μεταφέρει την ημερομηνία προβολής της πέμπτης σεζόν από το πρώτο τρίμηνο του 2017 που είχε αρχικά ανακοινωθεί, στο δεύτερο.

Ο πέμπτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το νέο κύκλο του House of Cards που έχουν διαρρεύσει είναι ελάχιστες.

Η βασισμένη στην ομώνυμη μίνι σειρά του BBC, που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Φεβρουάριο του 2013 έχει συμπληρώσει τέσσερις κύκλους επεισοδίων.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Σπέισι (Φράνκ 'Αντεργουντ), Ρόμπιν Ράιτ (Κλερ 'Αντεργουντ), Μάικλ Κέλι (Νταγκ Στάμπερ), Κρίστεν Κόνολι (Κριστίνα Γκάλαχερ) και Κέιτ Μάρα (Ζόε Μπαρνς).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ