ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντόναλντ Τραμπ εναντίον Κρίστεν Στιούαρτ σημειώσατε X

Ντόναλντ Τραμπ εναντίον Κρίστεν Στιούαρτ σημειώσατε X

Μια ιστορία από τα παλιά μοιράστηκε η σταρ του Χόλιγουντ προκαλώντας συζητήσεις. "Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ψύχωση μαζί μου (...) ήταν εντελώς παλαβό" είπε ανήμερα της τελετής ορκωμοσίας του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η 26χρονη Bella στην τριλογία Twilight αναφερόμενη σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter που είχε αναρτήσει εις βάρος της το 2012 ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας μίλησε για την "σχέση" της με τον Τραμπ στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance.

"Είχε τρελαθεί μαζί μου πριν μερικά χρόνια, είχε πάθε ψύχωση μαζί μου, ήταν εντελώς παλαβό" είπε η ηθοποιός σχολιάζοντας στο περιοδικό Variety τα μηνύματα του Τραμπ.

Σε πέντε μηνύματά του στο Twitter ο τότε παρουσιαστής της εκπομπής ριάλιτι The Apprentice κατηγορούσε τη Στιούαρτ ότι απάτησε τον σύντροφό της Ρόμπερτ Πάτινσον.

stewart pat

Από τον Οκτώβριο ως τον Νοέμβριο του 2012 ο Τραμπ ανήρτησε πέντε μηνύματα που αφορούσαν το τότε ζευγάρι Στιούαρτ- Πάτινσον, στα οποία κατηγορούσε την ηθοποιό ότι απάτησε τον σύντροφό της.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πρέπει να δεχθεί πίσω την Κρίστεν Στιούαρτ" έγραψε στις 17 Οκτωβρίου. "Τον απάτησε σαν σκύλα και θα το ξανακάνει, απλώς περιμένετε. Μπορεί να βρει καλύτερη".

Την επομένη συνέχισε γράφοντας: "Ρόμπερτ, με κατηγορούν επειδή λέω ότι πρέπει να παρατήσεις την Κρίστεν, αλλά έχω δίκιο. Αν έβλεπες τις κοπέλες του Miss Universe, θα άλλαζες γνώμη".

Στις 22 Οκτωβρίου ο Τραμπ, σε δύο τελευταία μηνύματα, παρακαλούσε τον ηθοποιό να "παρατήσει την Κρίστεν Στιούαρτ". "Σε μερικά χρόνια θα με ευχαριστείς. Να φανείς έξυπνος, Ρόμπερτ!".

trump tweets

Το ζευγάρι Πάτινσον-Στιούαρτ έμεινε μαζί μέχρι τον Μάιο του 2013, έναν μήνα μετά το τελευταίο μήνυμα του Τραμπ, στο οποίο ευχόταν χρόνια πολλά στην ηθοποιό.

"Εκείνη την εποχή ήταν μόνο ένας σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης (...) Δεν ήταν κάτι πραγματικά σημαντικό", εξήγησε στη συνέντευξή της η Στιούαρτ. "Όμως στη συνέχεια κάποιος μου τα θύμισε όλα αυτά και είπα: “Θεέ μου, έχεις δίκιο!".

O Nτόναλντ Τραμπ δεν έλεγε ψέματα

Η Στιούαρτ χώρισε με τον Πάτινσον μετά από τη σκανδαλώδη σχέση της με τον τότε παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, σκηνοθέτη της ταινίας που πρωταγωνιστούσε, Ρούπερτ Σάντερς.

Μιλώντας στο Marie Claire για τη σχέση που έγινε ένα τραυματικό σκάνδαλο τον Ιούλιο του 2012 (τότε που έσκασε το σκάνδαλο), η Στιούαρτ είπε:

"Έβαλα φωτιά στον κόσμο μου και τον παρακολούθησα να καίγεται. Για να μιλήσω ειλικρινά, ήταν μια πολύ τραυματική περίοδος στα 20 μου που κλώτσησε τόσο δυνατά κάτι μέσα μου, με αποτέλεσμα να αρχίσω να βλέπω τα πράγματα πιο άγρια!"

stewart scandal

"Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη που μπορώ πλέον να προχωράω μπροστά και να μην πέφτω στις παγίδες και τους... κρατήρες του μυαλού μου. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα. Μεγάλωσα και η ωριμότητα με έκανε πιο έξυπνη και πιο ήρεμη. Αυτό είναι εκπληκτικό! Όταν ήμουν 20 ετών τα ένιωθα όλα πολύ έντονα. Είχα συνέχεια άγχος και ήμουν φρικαρισμένη με τον έλεγχο των πάντων. Αν δεν ήξερα εκ των προτέρων πως θα εξελιχθεί κάτι, αρρώσταινα, κλεινόμουν στον εαυτό μου ή ήμουν αναβλητική σε εξουθενωτικό σημείο. Τελευταία λέω πολύ πιο συχνά “όχι” και σπάνια “συγγνώμη”!"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ