ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To κέρινο ομοίωμα του Ράιαν Γκόσλινγκ δεν είναι αυτός

To κέρινο ομοίωμα του Ράιαν Γκόσλινγκ δεν είναι αυτός
REUTERS/Mario Anzuoni

To Moυσείο Κέρινων Ωμοιoμάτων της Madame Tussaud στο Βερολίνο αποκάλυψε ακόμη ένα έκθεμα του. Αυτή τη φορά, την ατυχία να παγώσει στο χρόνο είχε ο Ράιαν Γκόσλινγκ του La La Land και των υπόλοιπων επιτυχιών. 

Κανείς δεν μπορεί να κρίνει το σωστό ή λάθος έργο των καλλιτεχνών πίσω από το νέο έκθεμα που αποκαλύφθηκε μετά από ημέρες αναμονής και μετά από μια μεγάλη καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα για το επόμενο, μεγάλο πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ που θα εκτεθεί στο Μουσείο για να βγάλουν οι επισκέπτριες τα selfies τους και να τα αναρτήσουν εκεί που ξέρουν.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ της Madame Tussaud ωστόσο έδωσε αφορμή για σχολιασμό από τα αμερικανικά media που μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από την ΤPP σοκαρίστηκαν και με αυτό.

"Αν και πρόκειται για μια φιγούρα πραγματικά 'ζωντανή΄ δεν φέρει τη γοητεία του Γκόσλινγκ" σχολιάζει το GQ. "Κάτι είναι λάθος. Το μουστάκι του είναι πολύ μυτερό, τα ρουθούνια του πολύ κομψά, οι πήχεις του πολύ γυαλιστεροί και μάλλον τα μάτια πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Γνωρίζουμε καλά ότι πίσω από κάθε κέρινο ομοίωμα διάσημου υπάρχουν άπειρες εργατοώρες -οι τρίχες τοποθετούνται μία προς μία κοκ. Και σίγουρα αυτά τα μπαλόνια που συλλαβίζουν τη λέξη #dreamdate από πίσω του προσδίδουν κάτι -αν δεν τρομάζουν".

gosling tussaud

"Επιπλέον δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν έχει ή όχι χέρια" συνεχίζει η Liza Corsilo που μετά ασχολείται με ένα από τα χαρακτηριστικά στιλιστικά κόλπα του Γκόσλινγκ.

"Οι καλλιτέχνες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν με τα ρούχα του Γκόσλινγκ. Όχι όμως και με αυτό το αξιοθρήνητο γύρισμα στα μανίκια" καταγγέλει.

"Ο Γκόσλινγκ είναι μάστορας στα μανίκια. Είναι ασέβεια. Επιπλέον θα θέλαμε να είναι κάπως πιο λαμπερά ντυμένος. Από όλες τις εμφανίσεις του, αυτή είναι μια πολύ βαρετή στιγμή του. Γιατί δεν επιλέξατε έναν Ράιαν Γκόσλινγκ με πουκάμισο pajama;

Έναν Γκόσλινγκ που φορά το T-shirt του ανάποδα;

Έναν Γκόσλινγκ που φοράει κοστούμι three-piece suit;

Οι έφηβοι επισκέπτες δεν θα απογοητευτούν. Άλλωστε, αν μπορούσε η γοητεία του Γκόσλινγκ να αποτυπωθεί τόσο εύκολα σε κερί θα ήταν τόσο σπάνια;" καταλήγει, κομματάκι εκνευρισμένη.

ryan2

Εμφανώς το κείμενο υπογράφει μια θαυμάστρια του Καναδού Ράιαν Γκόσλινγκ, πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, βραβευμένου στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες, ευτυχισμένου συζύγου της Εύα Μέντες στην οποία αφιέρωσε το τρόπαιο του και πατέρα δύο κοριτσιών που κάποτε θα μάθουν ότι ο πατέρας τους ήταν ένα κέρινο ομοίωμα με λάθος μανίκια και χωρίς χέρια -περίπου.

Βοnus η Bella Hadid μετά το χωρισμό της από τον Weeknd

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ