ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε»: H κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτεται

«Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε»: H κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτεται

Το νέο, αγαπημένο κορίτσι της μόδας τουλάχιστον στην τελευταία Εβδομάδα στο Παρίσι, η 18χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, Πάρις μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone με πρόθεση καταγγελτική.

Στη συνέντευξη της για το έντυπο η Πάρις μίλησε για πολλά. Το πιο αποκαλυπτικό από όλα, ακόμη και από τη σεξουαλική κακοποίηση που της συνέωβη στα 14 της, είναι η θεωρία της για το τέλος του καλλιτέχνη και πατέρα της. "Τον δολοφόνησαν"Αν και κατηγορεί εν μέρει τον Δρ. Conrad Murray - το γιατρό που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια - για τη θανατηφόρα εξάρτηση του πατέρα της στην προποφόλη η Πάρις πιστεύει ότι ο πατέρας της είναι θύμα δολοφονίας.

"Συχνά αναφερόταν σε πρόσωπα που θα ήθελαν να του κάνουν κακό" αναφέρει. "Κάποτε μάλιστα είπε ότι μια μέρα θα τον βρούμε νεκρό και δολοφονημένο" θυμάται.

Ερωτηθείσα αν όντως πιστεύει τα σενάρια για φόνο του πατέρα της η Πάρις δεν άφησε περιθώρια αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

Κατηγορηματικά ναι" λέει. "Είναι προφανές. Όλα τα σημάδια οδηγούν προς εκεί. Ακούγεται σαν μια απίστευτη θεωρία συνωμοσίας, ακούγεται ως ανοησία αλλά όλοι οι πραγματικοί fan και όλοι στην οικογένεια γνωρίζουν..."

Η Πάρις Τζάκσον θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον των ενόχων, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή διευκρινίζει. "Πρόκειται όμως για μια παρτίδα σκάκι. Και προσπαθώ να την παίξω με τον σωστό τρόπο. Αυτό μόνο μπορώ να πω τώρα" προσθέτει στη συνέντευξη.

"Μισούσα τον εαυτό μου"

PARIS3

Αναφερόμενη στις πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας της η Πάρις Τζάκσον μιλάει για ένα μίσος. "Απλά μισούσα τον εαυτό μου" λέει για τότε που πήρε 20 χάπια και έκοψε τις φλέβες τον Ιούνιο του 2013 σε ηλικία 15 ετών. "Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση, νόμιζα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά, σκεφτόμουν ότι δεν την αξίζω πια αυτή τη ζωή" λέει.

"Το περιστατικό ήταν και ένα σημείο καμπής στη ζωή μου μετά από μια μακρά μάχη με την κατάχρηση, τον εθισμό στα ναρκωτικά και την κατάθλιψη". Η Τζάκσον παραδέχεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει "πολλές φορές" στο παρελθόν ωστόσο το τελευταίο, σχεδόν ολέθριο, περιστατικό την οδήγησε στη θεραπεία.

Η κακοποίηση που δεν θέλει να θυμάται

Πέρα από την κατάθλιψη και τις εσωτερικές της πάλες, η Τζάκσον λέει ότι η σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε στα 14 της από έναν μεγαλύτερο, "άγνωστο" άντρα είναι κάτι που δεν θέλει να αναφερθεί με πολλές λεπτομέρειες. "Δεν θέλω να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλά δεν ήταν μια καλή εμπειρία, ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα, και, εκείνη την εποχή, δεν την είχα εξομολογηθεί σε κανέναν.

"Ο πατέρας μου ΕΙΝΑΙ πατέρας μου!"

Παρά τις φήμες που ισχυρίζονται το αντίθετο, η Πάρις Τζάκσον επιμένει ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ο πραγματικός, βιολογικός της, πατέρας της παρά τα όσα ακούγονται για την σχεδόν ανύπαρκτη επαφή και σχέση του με τη μητέρα της Debbie Rowe.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν με αποκαλούν λευκή", λέει. "Έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ο κόσμος πιστεύει ότι γεννήθηκε αστη Φινλανδία ή κάτι τέτοιο -ιδίως αφότου έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά" προσθέτει.

"Είμαι μαύρη"

PARIS 2

Παρά την εμφάνιση της η Τζάκσον είναι πολύ συγκεκριμένη για την πολιτιστική και βιολογική κληρονομιά της.

"Θεωρώ τον εαυτό μου μαύρο" συνεχίζει υπενθυμίζοντας πως ο πατέρας της την κοίταζε στα μάτια και της έλεγε δείχνοντας την με το δάχτυλο: "Είσαι μαύρη. Να είσαι περήφανη για τις ρίζες σου".

"Και εγώ σκεφτόμουν ότι είναι ο πατέρας μου αυτός που μου μιλά. Δεν μου έχει πει ποτέ ψέμματα, τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω. Γιατί να τον αμφισβητήσω. Οπότε πιστεύω αυτό που μου είπε"

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Πάρις Τζάκσον μιλάει για το ταλέντο του ΜJ στη μαγειρική, την αδυναμία που έχει στο Μουσείο του Θανάτου στο Λος Άντζελες και την εμμονή της με ένα είδος μουσικής που ο πατέρας της δεν υπηρέτησε ποτέ.

MJKIDS

Ακούγοντας Mötley Crüe και Nirvana ή Arctic Monkeys δείχνει ότι έχει αδυναμία στο ροκ. Ειδικά όταν είναι εκείνο το ροκ που υπηρετεί ο Alice Cooper από τα 70s.

To νέο μέλος της δυναστείας Τζάκσον δείχνει τα δόντια του φωτογραφημένη από τον David La Chapelle.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ