ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Grammys 2017: Bruno Mars και Metallica στη μεγάλη σκηνή

Grammys 2017: Bruno Mars και Metallica στη μεγάλη σκηνή

Tα φετινά Grammys δεν θα είναι μόνο μια τιτάνια σύγκρουση ανάμεσα σε δύο μεγάλες ντίβες -για όποιον ξέχασε Αdele και Beyoncé είναι υποψήφιες στις τρεις από τις τέσσερις κυριότερες κατηγορίες των 59ων Grammy Awards. Θα είναι και μια γιορτή με κάτι από Χαβάη καθώς όπως επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα, ο πολυτάλαντος Bruno Mars θα εμφανιστεί στη μεγάλη σκηνή για να αποδείξει πόσο Mάικλ Τζάκσον των καιρών μας είναι. 

H Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ο Βruno Mars θα εμφανιστεί στη σκηνή στην τελετή απονομής των (παλιομοδίτικων για τον Frank Ocean) Μουσικών Βραβείων Grammy 2017.

Ο τραγουδιστής της R&B, funk και soul θα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή στην 59η τελετή απονομής των βραβείων Grammy που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, στο Λος Άντζελες, στο Staples Center με οικοδεσπότη τον Τζέιμς Κόρντεν.

Θα είναι η πέμπτη φορά που ο 31χρονος που γεννήθηκε Peter Gene Hernandez στη Χονολούλου εμφανίζεται στην εκδήλωση και η πρώτη από το 2013.

Παραγωγός, τραγουδιστής, συνθέτης και χορογράφος ο Mars είναι και ένας από τους διεκδικητές των τρόπαιων της βραδιάς -όχι όμως για την τελευταία δουλειά του 24K Magic που κυριολιεκτικά τσακίζει τα charts.

https://www.instagram.com/p/p

To album κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016 οπότε χρονικά δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί στα φετινά βραβεία ωστόσο ο δημιουργός είναι υποψήφιος ως παραγωγός του blockbuster album 25 της Αdele.

Ο 31 ετών σούπερ σταρ έχει ήδη πάρει τρόπαια από την Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης. Με το Just The Way You Are κέρδισε το 2011 το βραβείο καλύτερης ποπ ερμηνείας. Το Unorthodox Jukebox απέσπασε το βραβείο καλύτερου ποπ άλμπουμ το 2014 και κέρδισε δύο βραβεία για το hit Uptown Funk με τον Mark Ronson το 2016.

metallica

Πέρα από τον Mars έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή πολλοί ερμηνευτές, όπως οι John Legend, Metallica ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να προστεθούν και άλλα ηχηρά ονόματα.

Tι να περιμένουμε

Στην τελετή ανακοίνωσης των φετινών υποψηφιοτήτων η περσινή νικήτρια του βραβείου Best New Artist Meghan Trainor ανακοίνωσε στο δίκτυο CBS όλους όσοι θα παλέψουν για ένα τρόπαιο και το όνομα της Beyoncé συγκεντρώνει τις περισσότερες με εννέα συνολικά υποψηφιότητες.

Την Queen Bey ακολουθούν οι Drake, Rihanna και Κάνιε Ουέστ με οκτώ υποψηφιότητες ο καθένας. Με 84 εξαντλητικές κατηγορίες, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Το Billboard έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη τη λίστα των υποψηφίων που διεκδικούν ένα Grammy στις 12 Φεβρουαρίου 2017.

Album Of The Year

25 — Adele
Lemonade — Beyoncé
Purpose — Justin Bieber
Views — Drake
A Sailor's Guide To Earth — Sturgill Simpson

Record Of The Year

"Hello" — Adele
"Formation" — Beyoncé
"7 Years" — Lukas Graham
"Work" — Rihanna Featuring Drake
"Stressed Out" — Twenty One Pilots

Song Of The Year

"Formation" — Khalif Brown, Asheton Hogan, Beyoncé Knowles & Michael L. Williams II, songwriters (Beyoncé)
"Hello" — Adele Adkins & Greg Kurstin, songwriters (Adele)
"I Took A Pill In Ibiza" — Mike Posner, songwriter (Mike Posner)
"Love Yourself" — Justin Bieber, Benjamin Levin & Ed Sheeran, songwriters (Justin Bieber)
"7 Years" — Lukas Forchhammer, Stefan Forrest, Morten Pilegaard & Morten Ristorp, songwriters (Lukas Graham)

Best New Artist

Kelsea Ballerini
The Chainsmokers
Chance The Rapper
Maren Morris
Anderson Paak

Best Pop Vocal Album

25 — Adele

Purpose — Justin Bieber
Dangerous Woman — Ariana Grande
Confident — Demi Lovato
This Is Acting — Sia

Best Pop Solo Performance

"Hello" — Adele
"Hold Up" — Beyonce
"Love Yourself" — Justin Bieber
"Piece By Piece (Idol Version)" — Kelly Clarkson
"Dangerous Woman" — Ariana Grande

Best Pop Duo/Group Performance

"Closer" — The Chainsmokers Featuring Halsey
"7 Years" — Lukas Graham
"Work" — Rihanna Featuring Drake
"Cheap Thrills" — Sia Featuring Sean Paul
"Stressed Out" — Twenty One Pilots

Όλη η λίστα των υποψηφίων εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ