ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον: χωρίζει η πλουσιότερη σταρ όλων των εποχών;

Σκάρλετ Γιόχανσον: χωρίζει η πλουσιότερη σταρ όλων των εποχών;
Reuters

Μετά τους Brangelina ακόμη ένα διαζύγιο μοιάζει να απασχολεί το Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά η ηθοποιός του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Ντοριάκ χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο Γάλλος δημοσιογράφος δεν έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ότι χωρίζουν ενώ εμφανίστηκαν μαζί σε έκθεση στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο όταν η πιο πλούσια και εμπορική σταρ όλων των εποχών εμφανίστηκε για να βγάλει ένα πύρινο λόγο στις διαδηλώσεις των γυναικών Women's March το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ουάσινγκτον δεν φορούσε βέρα. Aυτό το γεγονός από μόνο του πυροδότησε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Από την άλλη, όπως επιβεβαίωσε η ιστοσελίδα της εφημερίδας DailyMail, η 32χρονη ηθοποιός παρέστη την Τετάρτη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της σε δεξίωση για την έκθεση An Uncanny Likeness σε γκαλερί της Νέας Υόρκης -χωρίς βέρα.

Η Γιόχανσον και ο Ντοριάκ έκανεν την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους το 2012 αλλά δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους έως το 2013 όταν αρραβωνιάστηκαν -είναι προγανώς ένα ζευγάρι που δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για σύμβολα και media.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα ράντσο στη Μοντάνα το 2014, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους Ρόουζ Ντόροθι.

Η Γιόχανσον από το 2008 έως το 2011 ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι δήλωσε στο CNN ότι η Γιόχανσον και ο Ντοριάκ έχουν ήδη χωρίσει. Εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν ήταν διαθέσιμοι για κάποιο σχόλιο για το θέμα, αναφέρει το CNN.

Άλλωστε αυτό που απασχολεί την ίδια και τα περισσότερα ειδησεογραφικά media είναι όλα όσα είπε απευθυνόμενη στον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ για τον πόλεμο του κατά των αμβλώσεων και το διχασμό του έθνους με αφορμή και την ΜΚΟ Planet Parenthood.

"Πρόεδρε Τραμπ θέλω να σε υποστηρίξω στο έργο σου τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θα το κάνω όταν υπιστηρίξεις και εσύ εμένα" είπε η Γιόχανσον που κέρδισε τις εντυπώσεις ανάμεσα σε όλους τους επώνυμους που μίλησαν δημόσια για τους νέους καιρούς στην Αμερική.

Νικήτρια στα box office έτσι και αλλιώς

H Γιόχανσον που ανακηρύχθηκε πρόσφατα στην πλουσιότερη γυναίκα ηθοποιός όλων των εποχών από το box office Mojo.

Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα η 32χρονη Νεοϋορκέζα καταλαμβάνει την δέκατη θέση μεταξύ των ηθοποιών του Χόλυγουντ στο box office της Βόρειας Αμερικής με συνολικές αποδοχές που ξεπερνάνε τα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η συμμετοχή της στις υπερπεριπέτειες και η ανάδειξη της σε ιδανική Μάυρη Χήρα στο σύμπαν της Marvel την εκτόξευσε.

Μόνο μέσα στο 2016 η Γιόχανσον συμπρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες που απέφεραν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια -στο Captain America: Civil War και το Βιβλίο της Ζούγκλας, τεράστιες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η νεότερη στη λίστα των 30 πιο πλούσιων ηθοποιών και είναι η μόνη γυναίκα στην πρώτη δεκάδα. Με την επιλογή της να πρωταγωνιστήσει και στο Ghost In The Shell φέτος θα συνεχίσει να είναι ατρόμητη.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ