ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Mελάνια Τραμπ περνάει στην αντεπίθεση

Η Mελάνια Τραμπ περνάει στην αντεπίθεση
REUTERS/Yuri Gripas

Την έχουν σκανάρει, την έχουν υποστηρίξει, την έχουν κρεμάσει, την έχουν κοροιδέψει και την έχουν αποθεώσει. Η Σλοβένα Μελάνια Τραμπ, η δεύτερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ διχάζει και δέχεται πυρά. 

Τόσο αυτή όσο και ο γιος της Μπάρον έχουν πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού και αντικείμενο σχολιασμού από όλους όσοι θέλουν να πληγώσουν τον Ντοναλντ Τραμπ κάτω από τη ζώνη.

Όμως, όπως είχε κάνει ή ίσως είχε αποπειραθεί να κάνει στο παρελθόν όταν δημοσιεύματα την έλεγαν πάνω κάτω προικοθήρα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δείχνει τα δόντια της και περνάει στην αντεπίθεση.

Δεν θα το κάνει η ίδια, δεν θα τσαλακώσει την εικόνα της. Ανέθεσεσε, προς το παρόν, στον προσωπικό δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κοέν να απαντάει για λογαριασμό της Μελάνια και πρώτο θύμα της είναι η κωμικός Τσέλσι Χάντλερ, που έκανε το λάθος να πει στο Variety, ότι η Μελάνια "μόλις και μετά βίας μιλάει αγγλικά" και μάλιστα έδωσε και συνέχεια γράφοντας στο Twitter "φώναξέ με αν χρειάζεσαι βοήθεια @MELANIATRUMP".

"Ντροπή σου Τσέλσι Χάντλερ που επιτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο στην Πρώτη Κυρία μας, με έναν τέτοιο κατάπτυστο τρόπο" είπε στην Page Six ο Κοέν. "Μην ξεγελιέστε από την προφορά της. Η Μελάνια είναι ευφυής και μιλάει με ευκρίνεια. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η Πρώτη μας Κυρία μιλάει πολλές γλώσσες, πέντε νομίζω. Αλήθεια πόσες γλώσσες μιλάς Τσέλσι;".

Κι επειδή ένας μόνο δικηγόρος δεν φτάνει για να υπερασπιστεί την Πρώτη Κυρία από τις επιθέσεις που δέχεται ήδη στον Λευκό Οίκο βρίσκονται ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η σύσταση του επιτελείου που θα απαντάει στις κακεντρέχειες που γράφονται ή ακούγονται για την Μελάνια Τραμπ.

Το δημοσίευμα της Page Six αναφέρει ότι της ομάδας θα ηγείται η Στάφανι Γουίστον Γούλκοφ, φίλη της Μελάνια, πρώην συντάκτρια της Vogue και διοργανώτρια του Met Gala, που μαζί με τον Τομ Μπάρακ διοργάνωσαν την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ.

Επίσημα o Λευκός Οίκος ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να μην επιτίθενται στον 10χρονο Μπάρον μέσα από μία λιτή ανακοίνωση η οποία δεν ανέφερε το όνομα του παιδιού και έλεγε: "Υπάρχει μία μακρά παράδοση που παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά των Προέδρων να μεγαλώσουν έξω από το πολιτικό προσκήνιο".

Η Τσέλσι Χάντλερ που σύμφωνα με αρθρογράφο του Observer που συνεργάστηκε μαζί της στο παρελθόν ως σεναριογράφος στο επιτυχημένο talk show της είναι μια "μόνιμα, υστερική, μεθυσμένη, αλκοολική σκύλα" έκανε ένα φάουλ. Θέλει να μιλήσει ενάντια στη ρητορική του ρατσισμού κάνοντας ένα ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος μιας Πρώτης Κυρίας που είναι μετανάστρια; Όλο, τόσο λάθος.

2017 01 20T155351Z 160115979 RC173E52AF20 RTRMADP 3 USA TRUMP INAUGURATION

ΔΗΜΟΦΙΛΗ