ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ο Μπεν Άφλεκ γύρισε την πλάτη του στον Batman

Γιατί ο Μπεν Άφλεκ γύρισε την πλάτη του στον Batman

Πριν από έναν μήνα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο σόου του Τζίμι Κίμελ επιβεβαίωσε, παρά τις αντίθετες φήμες, οτι θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Batman προς μεγάλη ευχαρίστηση των φαν της ταινίας.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, αποφάσισε να παραιτηθεί από την ιδέα του να σκηνοθετήσει τη συνέχεια του Batman. Θα κρατήσει όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή της ταινίας.

"Υπάρχουν ορισμένοι χαρακτήρες που έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά εκατομμυρίων ανθρώπων" δήλωσε ο 'Αφλεκ αναφέρει το Variety. "Το να υποδύεσαι τον Μπάτμαν απαιτεί μεγάλες θυσίες. Απαιτεί πάθος και την καλύτερη δυνατή ερμηνεία. Κατάλαβα όμως ότι δεν μπορώ να κάνω και τα δύο παράλληλα, και να παίζω και να σκηνοθετώ σε μία τόσο απαιτητική ταινία".

"Αποφασίσαμε από κοινού με τους επικεφαλής του στούντιο να βρούμε έναν σκηνοθέτη που θα συνεργαστεί μαζί μας. Είμαι τελείως δοσμένος στο σχέδιο αυτό και ανυπομονώ να το κάνω πραγματικότητα για τους χιλιάδες οπαδούς του Μπάτμαν σε όλο τον κόσμο" δήλωσε ο 'Αφλεκ.

Οι κριτικοί είπαν όχι, το κοινό είπε ναι

Παρά τις πολλαπλές αρνητικές κριτικές τα έσοδα του Batman v Superman: Dawn of Justice δικαιώσαν το studio για την επιλογή του να φέρει δύο σούπερ-ήρωες κάτω από μία ομπρέλα.

Η ταινία στην πρεμιέρα της κατάφερε και έφερε $82 εκατομμύρια στο ταμείο φέρνοντας χαμόγελα στους συντελεστές της περιπέτειας με αρχικό budget τα $250 εκατομμυρίων.

Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για τα Χρυσά Βατόμουρα, τα αντι-Όσκαρ της χρονιάς, να την χρήσουν μία από τις υποψήφιες χειρότερες ταινίες της χρονιάς στα Razzies 2017.

Το Batman v Superman: Dawn of Justice είναι υποψήφιο σε οκτώ κατηγορίες, με το Divergent: Allegiant σε έξι κατηγορίες, ενώ ακολουθεί το Assassin's Creed σε πέντε κατηγορίες.

Batman vs Superman razzie

ΔΗΜΟΦΙΛΗ