ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η διπλή εγκυμοσύνη της Beyoncé σπάει το κοντέρ, εκθρονίζει την Gomez

Η διπλή εγκυμοσύνη της Beyoncé σπάει το κοντέρ, εκθρονίζει την Gomez
Reuters/Andrew Kelly

Ήταν μια ανακοίνωση που έβαλε φωτιά στα social media. Όταν όμως η Queen Bey ανακοίνωσε με μία ανάρτηση της στο Instagram την διπλή εγκυμοσύνη της δεν περίμενε να εκθρονίσει την Σελένα Γκόμεζ από τον Instagram θρόνο της. 

Συνέβη. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανάρτηση της έχει 7.8 εκατομμύρια likes και συνεχίζει. Η 35χρονη Beyoncé έσπασε το ρεκόρ που είχε η Selena Gomez από τον Ιούνιο του 2016 μετρώντας 6.3 εκατομμύρια μέχρι σήμερα.

"Θα θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη και την ευτυχία μας, είμαστε ευλογημένοι που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει κατά δύο άτομα" έγραψε η τραγουδίστρια, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά της μπροστά από ένα φόντο με λουλούδια.

https://www.instagram.com/p/p

Η Rihanna έσπευσε να συγχαρεί τους νέους γονείς αποκαλώντας τον Jay "μεγάλο αδελφό".

Η Beyoncé παντρεύτηκε τον rapper Jay Z aka Shawn Carter το 2008 μετά από πέντε χρόνια σχέσης.\

Η ντίβα της μουσικής βιομηχανίας ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της στην Blue Ivy Carter στα βραβεία MTV Music Awards του 2011. Ήταν πάλι μια ανακοίνωση που έριξε φωτιά στα social media με τα περισσότερα Tweets ανά δευτερόλεπτο (8.868) από οποιοδήποτε άλλο event μέχρι σήμερα, αναφέρει το CNET.

selena

Η πιο δημοφιλής celebrity στο Instagram εξακολουθεί να είναι η Selena Gomez με 108.4 million followers. Ακολουθούν οι Taylor Swift (96.8 εκατ.) και Ariana Grande (95.4 εκατ.) που μετράνε περισσότερους Instagram followers από την Queen Bey (92.8 εκατ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ