ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GoT: Η μητέρα των δράκων ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας σεζόν και δεν κρύβει την χαρά της

GoT: Η μητέρα των δράκων ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας σεζόν και δεν κρύβει την χαρά της
INSTAGRAM

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones έρχεται.

Άγνωστο ακόμα πότε καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την HBO, ωστόσο οι πρωταγωνιστές φαίνεται να τελειώνουν σιγά σιγά τα γυρίσματα, ορισμένα από τα οποία θα συνεχιστούν και τον Φεβρουάριο.

Όπως είναι φυσικό μια τόσο τεράστια παραγωγή απαιτεί και αρκετές ώρες γυρισμάτων, πολλές στολές, ειδικά μακιγιάζ και στολές. Με λίγα λόγια, μεταμορφώσεις.

Η πρώτη λοιπόν που τελείωσε τα γυρίσματα είναι η Εμίλια Κλαρκ, ή αλλιώς μητέρα των δράκων, ή ακόμα πιο απλά «Queen of Meereen, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains and Mother of Dragons». Και δεν κρύβει την χαρά της.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εμίλια μας τραγουδάει: «I believe i can fly, i believe i can touch the sky», φορώντας την στολή της και την αγαπημένη ξανθιά περούκα.

https://www.instagram.com/p/p

Την ίδια ώρα, φημολογείται πως τα γυρίσματα έχει τελειώσει και ο Κιτ Χάρινγκτον, ή απλά Τζον Σνόου καθώς μέσω του Twitter έγινε γνωστό ότι βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Belfast για να αναχωρήσει με προορισμό το Λονδίνο.

Σε άλλους ήρωες του Θρόνου η Άρια Σταρκ, Μέισι Ουίλιαμς, μίλησε στο Time Out αποκαλύπτοντας τι θα συμβεί στην 7η σεζόν.

«Όλα γκρεμίζονται. Έχουμε φτάσει στην κλιμάκωση κι όλα κατρακυλούν προς το τέλος. Στο φινάλε της 6ης σεζόν αισθάνθηκα πραγματικά ότι όλα είχαν πάρει το δρόμο τους για να μας οδηγήσουν στο τέλος. Νόμιζα ότι κάθε ήρωας είχε φτάσει σ' ένα σταυροδρόμι στη ζωή του. Τώρα όλοι θα γκρεμιστούμε μαζί», αναφέρει κεντράροντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς.

Bonus η Εμίλια Κλαρκ τραγουδάει το "Daenerys Targaryen", που έχει συνθέσει ο Κρις Μάρτιν των Coldplay:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ