Κylie για Κylie: «Είναι μια δευτεροκλασάτη τηλεπερσόνα»

"Mόνο μια Kylie αντέχει αυτός ο κόσμος" και αυτό ίσως γίνει ένα "επίσημο διάταγμα" γιατί αν μπορεί μια μόνο Kylie να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα αυτή μάλλον θα είναι η 48χρονη Minοgue και όχι η 19χρονη Jenner.

Στο τελευταίο νομικό μπρα-ντε-φερ ανάμεσα σε Kylie Minogue και Kylie Jenner νικητής αναδείχθηκε η Αυστραλή πριγκίπισσα της pop καθώς η Τζένερ – Καρντάσιαν φαίνεται να χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα της ως brand.

Πολλά δημοσιεύματα επιμένουν ότι η 19χρονη τηλεπερσόνα δεν πρόκειται να παραδοθεί στη μάχη και έχει ήδη καταθέσει αίτηση στα δικαστήρια των ΗΠΑ ώστε να εξασφαλίσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά της στις διαφημίσεις.

kyliestweet

Ωστόσο η 48χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση και να βλάψει εμπορικά την ίδια που έχει οικοδομήσει μια καριέρα πριν καν γεννηθεί η Κάιλι Τζένερ.

"Μία δευτεροκλασάτη τηλεπερσόνα"

volcano view

A video posted by Kylie (@kyliejenner) on

Η Αυστραλή τραγουδίστρια ως η "γνήσια" Κylie έχει κατοχυρώσει τα εμπορικά σήματα Kylie Minogue Darling, Lucky – the Kylie Minogue musical και Kylie Minogue από τα 80s ενώ από το 1996 έχει κατοχυρώσει και το Kylie.com.

Σήμερα η 48χρονη τραγουδίστρια όπως αναφέρει η Page Six κινείται νομικά ώστε να απαγορευθεί στη μικρότερη της συμμορίας των ευπώλητων Καρντάσιαν-Τζένερ να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα καθώς πρόκειται για μια "δευτερευούσης σημασίας τηλεπερσόνα των ριάλιτι".

Ο πόλεμος ανάμεσα στις Kylie μόλις ξεκίνησε και ήδη έχουμε ένα νοκ άουτ από την Ωκεανία.

Time to turn the page on your #KylieCalendar! Happy February 1st #Lovers ❣️

A photo posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

 

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!