ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Οι Fifty shades darker είναι όντως πιο σκοτεινές»

«Οι Fifty shades darker είναι όντως πιο σκοτεινές»
REUTERS/Stefan Wermuth

"Έχει πράγματι πιο σκοτεινά στοιχεία. Έχουμε ανθρώπους που προσπαθούν να χωρίσουν το ζευγάρι, μαθαίνουμε γιατί ο Κρίστιαν είναι όπως είναι, επομένως, ναι, είναι πιο σκοτεινό", δήλωσε η παραγωγός και συγγραφέας του best seller Ε. Λ. Τζέιμς.

Οι Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι, η συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2015 Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι θέλει να είναι πιο 'σκοτεινή' εμπειρία για τους θεατές είπε η δημιουργός του ερωτικού σύμπαντος στην πρεμιέτα της ταινίας στο Λονδίνο.

Οι πρωταγωνιστές Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον συμφώνησαν μαζί με τη Τζέιμς τη συγγραφέα της τριλογίας των βιβλίων πάνω στα οποία είναι βασισμένες οι ταινίες και τα οποία είχαν μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησαν το 2011 και 2012.

Στο Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι οι πρωταγωνιστές Αναστέζια Στιλ και Κρίστιαν Γκρέι τα βρίσκονται ξανά και ξεκινούν τη σχέση τους από την αρχή. Ωστόσο, το ζευγάρι είναι αναγκασμένο να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς δαίμονες του Κρίστιαν και διάφορους που απειλούν να τους χωρίσουν.

Η ταινία άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο στις 8 Φεβρουαρίου και έχει διχάσει κοινό και κριτικούς για την υπαρκτή ή ανύπαρκτη χημεία των δύο πρωταγωνιστών με αρκετούς να σχολιάζουν ότι το extended trailer της ερωτικής περιπέτειας Fifty Shades Darker "είναι πιο σέξι από το έργο συνολικά".

Το εντελώς πρόσφατο και μεγαλύτερο, οπότε και χορταστικό, σε διάρκεια trailer με μουσικό χαλί το ντουέτο των Τέιλορ Σουίφτ και Zayn, I Don't Wanna Live Forever, αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση του sequel.

Στο νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Universal Pictures η Anastasia (Dakota Johnson) και ο Christian Grey (Jamie Dornan) είναι ξανά μαζί αλλά -επιτέλους- εμφανίζονται τα φαντάσματα από το παρελθόν του ερωτύλου για να φέρουν την ίντριγκα στην υπόθεση αυτής της light πορνογραφικής ιστορίας. Όπως η Κim Basinger που είναι εκείνη που έκανε τον Grey αυτό που είναι αλλά και μια αντίζηλος που απειλεί τη ζωή της Anastacia.

Παρακάτω τα έξι σημεία ενδιαφέροντος από το trailer της ταινίας.

Η επανασύνδεση

501

(και ένας οργασμός της)

501 2

Η γυναίκα μυστήριο

502

Η οργή (αυτής ή κάποιας άλλης;)

503

Το πεπρωμένο

504

Η συντριβή

505

Το (όχι απαραίτητα) καλό τέλος;

506

Στην ταινία που τη σκηνοθετεί ο James Foley συμπρωταγωνιστούν οι: Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcot και Eric Johnson.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ