ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Νew York Times απολογούνται στη Μελάνια Τραμπ

Οι Νew York Times απολογούνται στη Μελάνια Τραμπ
REUTERS

Μετά το σάλο και το ξεμπρόστιασμα από την Emily Ratajkowksi η εφημερίδα New York Times προχώρησε σε απολογία για το καθόλου πολιτικά ορθό σχόλιο δημοσιογράφου της εφημερίδας εις βάρος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μέλανια Τραμπ.

"Σε ένα πάρτι χθες το βράδυ ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει την Ουάσιγκτον ή το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε σε μία αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ" αναφέρουν οι Times σε δήλωσή τους στην πολιτική ιστοσελίδα Politico.

"Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλη η στιγμή και δεν θα έπρεπε να γίνει. Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν μιλήσει στον ρεπόρτερ ρωτώντας τον σχετικά με το ατόπημα που έκανε".

Δίπλα στον δημοσιογράφο καθόταν το μοντέλο και υπερμαχος της αυτοδιάθεσης των γυναικών Emily Ratajkowksi η οποία και διέρρευσε στο Twitter αυτό που άκουσε.

emrata melania

Ο δημοσιογράφος που αποκάλεσε την Μελάνια Τραμπ "πόρνη" και υποχρέωσε τους New York Times σε απολογία είναι γιος του δημοσιογράφου Καρλ Μπέρνστάιν που αποκάλυψε το Watergate και της συγγραφέα και σεναριογράφου/σκηνοθέτη Νόρα Έφρον.

Ο 38χρονος Τζέικομπ Μπέρνστάιν απολογήθηκε για την λάθος κρίση και συμπεριφορά του μέσω Twitter.

jacob

"Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους New York Times και μου είπε ότι η Μελάνια είναι μία πόρνη" κατήγγειλε το 25χρονο μοντέλο για το slut-shaming εις βάρος της Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ ευχαρίστησε την Ratajkowksi για την απροσδόκητη συμμαχία online.

melania emily

ΔΗΜΟΦΙΛΗ