ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Σχεδόν πέθανα»: Το εργατικό ατύχημα της Ντρου Μπάριμορ για την επιτυχία

«Σχεδόν πέθανα»: Το εργατικό ατύχημα της Ντρου Μπάριμορ για την επιτυχία

Την αγαπήσαμε όλοι ως την μικρή πιτσιρίκα που κατάφερε να κάνει τον ΕΤ φίλο της γιατί έτσι είναι τα παιδιά, δέχονται το διαφορετικό από όπου και αν προέρχεται, και μετά έγινε τόσο οικεία και κανονική, αφού άφησε πίσω της τον αλκοολισμό της εφηβείας της. Η Ντρου Μπάριμορ έκανε φέτος την κίνηση ματ στην τηλεθέαση και την TV επιστρέφοντας ως μητέρα, επαγγελματίας και πολύ πεινασμένο ζόμπι στην πολύ μαύρη κωμωδία του Netflix, Santa Clarita Diet.

Κάνοντας πρόβες για μία σκηνή της νέας τηλεοπτικής σειράς που υποδύεται μια απέθαντη με αδυναμία στο ανθρώπινο κρέας, ιδανικά φρέσκο και όχι κατεψυγμένο, η Μπάριμορ έπεσε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση στην προσπάθειά της να πηδήξει στην πλάτη ενός άντρα για να τον σκοτώσει.

"Σχεδόν πέθανα" δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό Us Weekly, μιλώντας για πρώτη φορά για το συμβάν που έγινε τον περασμένο Ιούλιο.

"Σκοτώσαμε τη Ντρου Μπάριμορ"

"Έκανα μαγνητικές τομογραφίες και με σάρωσαν από την κορφή έως τα νύχια τις δύο ημέρες που έμεινα στο νοσοκομείο" είπε η ηθοποιός.

Ο δημιουργός της ταινίας Βίκτορ Φρέσκο διηγήθηκε από την πλευρά του στο περιοδικό το περιστατικό. "Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι. Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα: Αυτό είναι, σκοτώσαμε την Ντρου Μπάριμορ".

Η 41χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών νοσηλεύτηκε στο τοπικό νοσοκομείο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια, όπου την πήγε ο συμπρωταγωνιστής της Τίμοθι Όλιφαντ, που μόλις είδε το νοσοκομείο της είπε: "Αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πεθάνει κάποιος διάσημος" αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Η σειρά είναι ήδη hit και έχει κατακτήσει το φανατικό κοινό της. Η Ντρου Μπάριμορ ήταν από πάντα Χόλιγουντ και σκοπεύει να είναι ακόμη και αν πρέπει να πεθάνει για αυτό -fyi η σειρά είναι πραγματικά οικογενειακή.

scd drew us


ΔΗΜΟΦΙΛΗ