ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beyoncé, Lana Del Rey, Γκόμεζ: τρία νέα κομμάτια φέρνουν την άνοιξη

Beyoncé, Lana Del Rey, Γκόμεζ: τρία νέα κομμάτια φέρνουν την άνοιξη

Στην αρχή οι αφίσες στην Πόλη των Αγγέλων δεν πρόδιδαν πολλά. Στη συνέχεια τα μυστηριώδη poster στο Λος Άντζελες αποκάλυψαν ότι η Lana Del Rey επιστρέφει και το κάνει με αγάπη.

Το νέο της single Love από το επικείμενο -άτιτλο ακόμη- album έκανε πρεμιέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και πρόκειται για το πρώτο τραγούδι της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού μετά από 16 μήνες, με παραγωγό τον επί σειρά ετών συνεργάτη της, Ρικ Νόουελς και με τη συμβολή των παραγωγών Μπένι Μπλάνκο και Έμιλ Χέινι.

"Ο ρετρό ήχος θυμίζει γυναικεία συγκροτήματα της δεκαετίας του 1960" αναφέρει το Rolling Stone με το video clip σε σκηνοθεσία Ριτς Λι να αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

"Έκανα τέσσερα άλμπουμ για μένα, αυτό είναι για τους θαυμαστές μου και αφορά την κατεύθυνση προς την οποία ελπίζω ότι όλοι προχωράμε" ανέφερε η τραγουδίστρια, η οποία έχει χαρακτηριστεί το πιο ενδιαφέρον μουσικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, για το νέο της album.

Η επιστροφή της Lana Del Rey έγινε αισθητή με μία σειρά από κινηματογραφικές αφίσες που εμφανίστηκαν σε όλο το Λος Άντζελες. Bέβαια δεν είναι η μόνη που φροντίζει για να φέρει την άνοιξη στα αυτιά μας.

Σελένα Γκόμεζ και Beyonce μας υπενθυμίζουν τη διάθεση τους να μονοπωλήσουν τα charts.

H πρώτη με ένα ντουέτο για φρέσκους έρωτες με τον Νορβηγό DJ και παραγωγό Kygo που φέρνει κάτι από tropical house στο It Ain't Me, μια ηλεκτρονική μπαλάντα που δείχνει όι η Γκόμεζ ενηλικιώνεται.

Η δεύτερη συνεργάζεται με τον σύζυγο της Jay Z και τον DJ Khaled με ένα single που βγήκε μετά τη λήξη των φετινών Grammys.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ