ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Τα δίδυμα θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια»

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Τα δίδυμα θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια»

Ο σταρ και liberal ακτιβιστής Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για πρώτη φορά για τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα που θα κληθεί να παίξει διπλά. Ο Κλούνεϊ και η 39χρονη σύζυγος του Αμάλ Αλαμουντίν πρόσφατα μόλις επιβεβαίωσαν ότι περιμένουν δίδυμα βάζοντας τέλος σε μια φημολογία ετών.

Στην πρώτη του συνέντευξη για την πατρότητα ο Κλούνεϊ μίλησε με ενθουσιασμό στο φακό του γαλλικού σόου Rencontres De Cinema.

"Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι" είπε εμφανώς χαρούμενος ο 55χρονος σταρ. "Θα είναι μια περιπέτεια. Είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε" συμπλήρωσε.

Ο Κλούνεϊ αναφέρθηκε στον φιλικό του κύκλο που ήταν πραγματικά ενθαρρυντικός απέναντι στους νέους γονείς -αν και στην αρχή, όταν τους ανακοίνωσε το νέο στη διάρκεια ενός δείπνου ήταν δύσπιστοι.

"Άρχισαν να με κοροιδεύουν, έκαναν ήχους από μωρά, όλοι γέλαγαν ασυγκράτητα" τόνισε.




Rencontres de cinéma du 19/02 - Spécial césar

Πρόκειται για την πρώτη εγκυμοσύνη του power couple που παντρεύτηκε στη βενετία το 2014 και είναι μόνιμοι κάτοικοι Βρετανίας. Ο Κλούνεϊ θα είναι 56 όταν γίνει πατέρας για πρώτη φορά αλλά παίρνει κουράγιο από έναν Γάλλο σταρ που έχει και ίνδαλμα.

Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό απέκτησε παιδί στα 70 του, σχολίασε ο Κλούνεϊ με το χιούμορ που πάντα τον διακρίνει.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη πρωτοδημοσιεύτηκαν στην Daily Star του Λιβάνου με πληροφορίες από την οικογένεια της Αλαμουντίν. Μια εβδομάδα μετά ο οικογενειακός τους φίλος Ματ Ντέιμον επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη στο Entertainment Tonight Canada.

Από την πλευρά της η μητέρα του Κλούνεϊ , Νίνα, δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό της και αποκάλυψε το φύλλο των διδύμων.

"Θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Θα έχουμε και τα δύο" είπε στη Vogue. "Δεν είναι υπέροχο;"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ