ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο σφυρί η ομπρέλα-όπλο επίθεσης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Στο σφυρί η ομπρέλα-όπλο επίθεσης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ήταν μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της στην καριέρα της ποπ σταρ και τώρα δημοπρατείται για να βγάλει τον σκελετό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Το 2007, πριν το Βέγκας που την ανέδειξε σε βασίλισσα του η Σπίαρς έζησε την κατάρρευση και παρακμή της. Ζώντας μια καθημερινότητα κόλαση, η Σπίαρς είχε ψυχολογικά προβλήματα μετά από μια ζωή συνέχει κάτω από τον προβολέα. Σε ένα περιστατικό που πέρασε στα χρονικά της ποπ κουλτούρας η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αγνώριστη, ξυρισμένη και οργισμέυνη είχε ένα πολύ δημόσιο meltdown.

Το διαζύγιο με τον τότε εν διαστάσει σύζυγό της Κέβιν Φεντερλάιν την είχε πληγώσει, η αντιμαχία με τον πατέρα της για τη διαχείριση της περιουσίας της και τα media που την είχαν κάνει περίγελο ήταν αρκετα για να ξυρίσει το κεφάλι της σε κομμωτήριο του Λος Άντζελες και να επιτεθεί σε φωτογράφους όταν την περικύκλωσαν σαν όρνια σε βενζινάδικο για να απαθανατίσουν τον εφιάλτη της.

Η Σπίαρς, στη συνέχεια, πέταξε την ομπρέλα, έτρεξε στο αυτοκίνητό της και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. "Ήταν μία κακή στιγμή της ζωής της. Δυστυχώς συνελήφθη" είχε δηλώσει ο Ράμος.

"Ζητώ συγγνώμη"

britneyspears 635x423

"Ζητώ συγνώμη από τον φωτογράφο για το περιστατικό που έγινε πριν από τέσσερις μήνες με μία ομπρέλα. Προετοίμαζα “το ρόλο για μία ταινία”, στην οποία ο σύζυγός μου δεν θα ήταν παρών... Έτσι, όλα αλλάζουν κατά λάθος. Έχω πάρει όλους μου τους ρόλους πολύ σοβαρά, αλλά για λίγο, παρασύρθηκα" έγραψε λίγους μήνες αργότερα, η τραγουδίστρια στην ιστοσελίδα της.

Τον επόμενο χρόνο, η Σπίαρς νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο. Παρά την επιτυχημένη επιστροφή της, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισης στο Λας Βέγκας, τόσο η ίδια όσο και η περιουσία της παραμένουν υπό την εποπτεία του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς.

Ο Ράμος σταμάτησε να δουλεύει ως φωτογράφος από το 2013 και επικεντρώθηκε στην κινηματογράφηση, μετά και από την επίθεση που φέρεται ότι δέχτηκε από τον Κάνιε Γουέστ. Ο Γουέστ κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ράμος δυο χρόνια αργότερα.

Ο Ντάνιελ Ράμος δήλωσε ότι θα δημοπρατήσει την πράσινη ομπρέλα και τα μισά χρήματα από τα έσοδα της πώλησης, θα τα δωρίσει σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η 35χρονη ποπ σταρ.

Η Σπίαρς μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τη δημοπρασία της ομπρέλας από τον Ράμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ