ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμελα Άντερσον: από θύμα βιασμού στο πλευρό των φερόμενων βιαστών

Πάμελα Άντερσον: από θύμα βιασμού στο πλευρό των φερόμενων βιαστών

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η τελευταία σταυροφορία της Πάμελα Άντερσον υπέρ των αντρών που έχουν κατηγορηθεί αδίκως για βιασμό είναι αποτέλεσμα της φιλίας (ή της σχέσης της) με τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ.

Το επιβεβαίωσε άλλωστε και η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT.

"Η Σουηδία έχει αυτήν την προοδευτική νομοθεσία κατά των σεξουαλικών εγκλημάτων, ή όπως αλλιώς θέλετε να το αποκαλείτε. Είναι όμως, τόσο προοδευτική, που είναι σχεδόν παραλυτική" είπε η Άντερσον με αφορμή την κατηγορία που εκκρεμεί εις βάρος του ιδρυτή των WikiLeaks για το βιασμό μίας γυναίκας.

Θέλω πραγματικά να αγωνιστώ για τους άνδρες που έχουν πέσει θύματα και κατηγορούνται για βιασμό, όταν δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα" δήλωσε η Άντερσον. Η Άντερσον είχε δηλώσει το 2014 ότι έχει βιαστεί πολλές φορές και έχει αγωνιστεί για τα δικαιώματα των θυμάτων βιασμού.

Όπως ανέφερε, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα The Post η 49χρονη ακτιβίστρια και επιχειρηματίας έχει επισκεφτεί τον Ασάνζ τέσσερις φορές, στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο τους τελευταίους τρεις μήνες.

https://www.instagram.com/p/p

"Είναι πολιτικός εκφοβισμός"

Εκεί έχει καταφύγει ο Ασάνζ εδώ και τέσσερα χρόνια, για να παρακάμψει τη δίωξη από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν στην Σουηδία.

Ο Ασάνζ κατηγορείται ότι έχει βιάσει μία γυναίκα στη Σουηδία, ενώ έχει επιτεθεί σε ακόμη μία, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

"Όλοι οι άνθρωποι θεωρούμε ότι οι γυναίκες και τα παιδιά είναι πρώτα απ' όλα, το οποίο είναι σημαντικό φυσικά, αλλά υπάρχουν και πολλοί άνδρες που βρίσκονται σε μία ευάλωτη κατάσταση και είναι ο πολιτικός εκφοβισμός" είπε η ηθοποιός.ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ